Hur kan jag spara pengar om recept?

Sjukvård är dyrt! För många av oss förefaller kostnaderna för hälso-och sjukvården-inklusive recept-för att bara hålla på väg upp. Även hur mycket du betalar för recept till stor del beror på hälso-och sjukvård plan, det finns sätt för alla att spara pengar på recept.

generiska läkemedel kan hjälpa dig att spara pengar på recept. Generic motsvarigheter till många läkemedel varumärke finns tillgängliga. Nästa gång du behöver ett receptbelagt läkemedel, fråga din farmaceut eller läkare om en generisk medicin kommer att fungera för dig. Det är möjligt för dig att spara mycket pengar på receptbelagda läkemedel på detta sätt.

Ett annat sätt att spara pengar på recept är att få en kort apotek rabatt. Ibland kan dessa kort kräver en liten avgift, men oftast de är fria. Beroende på apotek och dess program, kan du spara en hel del pengar. Gör en sökning på Internet eller fråga apotekspersonalen direkt om deras rabattkort.

Ändra apotek kan också hjälpa dig att spara pengar på recept. När fler och fler apotek försöker konkurrera om affärer, erbjuder de incitament för nya kunder. Kunder som vill byta apotek kan ofta få lagra presentkort eller gratis recept när de fyller eller överföra ett nytt recept. Fråga särskilda apotek om de erbjuder incitament för att få ditt företag att de befinner sig.

Sök efter tillverkare: s kuponger och rabatter. Dessa erbjudanden kan finnas tillgängliga på tillverkarens hemsida, eller i tidningen annonser. Du kanske måste registrera sig med en webbplats, men i gengäld kan du ofta få rabatter, kuponger, och ibland gratisprover eller gratis prövningar av receptbelagda läkemedel. Din läkare kan också ha recept prover som du kan prova. Läkare tenderar att få en massa olika receptbelagda läkemedel i provet form och många är villiga att ge dem till patienter som kanske inte att ha råd med recept på annat sätt. Fråga din läkare om proverna nästa gång du får ett nytt läkemedel, eller fylla på en befintlig.

Ett annat sätt att spara pengar på recept är att be om svårigheter program. Många tillverkare av receptbelagda läkemedel har svårigheter program eller patient hjälpprogram för människor som inte har råd med dessa. Du kan behöva att kvalificera sig som att under en viss inkomstnivå för att registrera sig hos en svårigheter program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.