Hur kan jag lista Motion på min dag?

Personer som vill gå ner i vikt och få bättre hälsa är ofta avskräckta eftersom de kan sällan hitta tid för att träna. När någon arbetar heltid, tar hand om barn, eller har andra viktiga uppgifter, är det ofta svårt att passa utöva i det dagliga arbetet. Trots detta finns det sätt att schemalägga utöva i ett hektiskt liv.

Människor som arbetar heltid utanför hemmet kan schemalägga utöva i deras liv genom att gå på morgonen, under raster, eller kvällen. Med en rask promenad utanför i 30 minuter kan hjälpa en person att bli mer vältränad. Bryta går upp i två eller tre 15-minuters segment kan hjälpa människor som är ännu mer ont om tid.

Ett annat sätt att klämma utöva i en hektisk schema är att smyga snuttar av fysisk aktivitet på dagen. Till exempel att parkera bilen längre bort från butiken är ett utmärkt sätt att gå mer. Du kan t. ex. gå till närliggande butiker för att få shopping gjort. Istället för att använda hissar hela tiden, göra en insats för att ta trappan. Gå uppför trappor är ett bra sätt för att passa in lite träning på jobbet eller att ta hand om ärenden på stan.

Under arbetsdagen, istället för att skicka en medarbetare ett e-post, vissa tycker om att lämna sina skrivbord och gå över till den andra personens kontor eller skåp för att vidarebefordra meddelandet. Gör detta flera gånger om dagen för att få fördelarna med fysisk aktivitet och tidsplan utöva i en hektisk arbetsdag.

Hemma kan en person schema övning i hennes liv genom att göra en rad olika åtgärder. Ett sätt att göra detta är att hoppa rep från tio till 15 minuter. Jumping linan är en träning som ger utmärkta fördelar i en kort tid. En annan metod för att klämma in motion är att ta med hunden på en promenad runt kvarteret. Detta är en dubbel fördel, att hunden blir att frigöra lite energi och ägaren passar in i någon fysisk aktivitet.

Om någon har titta på TV på kvällen kan hon utöva också. Crunches, Jumping Jacks och marscherade i stället är alla utmärkta sätt att utöva under ett tv-serien eller till och med reklamavbrott. Vissa människor investerar i en viktad rockring och använda bygeln som ser sina favorit tv-show eller DVD.

Använd hushållsarbete som ett sätt att schemalägga utöva i det dagliga arbetet. Eftersom storstädning är en nödvändig del av livet, alla kan passa fysisk kondition in i deras scheman. Till exempel, sopa, dammsuga, damma, och uppsamlingsöverföringar är alla aktiviteter som kan öka hjärtfrekvensen. Införliva utfall, jogging, och andra rörelser för att göra hushållsarbete en effektiv form av motion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.