Hur kan jag handskas med en stress huvudvärk?

Stress huvudvärk är en vanlig sjukdom som så gott som alla handlar på ett eller annat tillfälle. Också känd som en spänningshuvudvärk, graden av smärta beror ofta på hur mycket stress de enskilda är för närvarande bestående. Lyckligtvis finns det sätt att lindra huvudvärk smärta och gå vidare med livet. Här är några strategier du kan använda nästa gång du upplever en stress huvudvärk.

Det är viktigt att komma ihåg att om det är möjligt att minimera mängden stress i ditt liv, dina chanser att uppleva en stress huvudvärk kommer att minska avsevärt. Detta innebär ofta att ändra några av dina vanor på jobbet och runt huset. Lär dig att delegera uppgifter och ansvar snarare än att du måste göra allt själv. Ordna ditt schema så att du inte är så rusade i mellan åtgärder poster på jobbet eller hemma. Ge dig själv en natt bort då och då. Dessa små stress Busters kan underlätta både frekvensen och svårighetsgraden av din huvudvärk.

När du får en stress huvudvärk, är snabb lösning för att ta någon typ av över disk huvudvärk medicinering. Ofta räcker det för att minimera smärta och gör att du kan fortsätta med viktiga uppgifter. Men inte alla upplevelser ett fullständigt upphörande av smärta. Om medicineringen inte ge dig tillräckligt med lättnad, det finns andra sätt att bekämpa problemet.

Ofta, en varm dusch är precis vad som behövs för att lindra smärtan av en stress huvudvärk. Utbildning flödet av vatten på axlar, nacke och övre rygg kan ofta slappna av spända muskler och minska fysisk stress. När kroppen börjar slappna av, det pulserande åtgärder av huvudvärk kommer också börja minska och eventuellt försvinna helt.

Aromaterapi ger lättnad för många människor arbetar med svår huvudvärk. Dofter såsom lavendel och vanilj kan bidra till att lugna jangled nerver och i sin tur underlätta en stress huvudvärk. Bränna rökelse eller ljus med dessa dofter, som en varm dusch, utsläpp byggt upp spänningen och därmed ta bort orsaken till huvudvärk. Som en följd försvinner huvudvärken helt enkelt bort.

En bra massage kan också hjälpa till med en stress huvudvärk. När musklerna i kroppen knådas, koppla de och sipprar spänningar i musklerna. Trycket kände i huvudet också börjar minska, och bultande huvudvärk försvinner på samma gång. Även en enkel trettio minuters massage två till tre gånger i veckan kan göra en enorm skillnad i frekvens av huvudvärk.

Om stress huvudvärk fortsätta trots alla ansträngningar, se en läkare omedelbart. Det kan finnas flera faktorer som är inblandade än bara utdragna perioder av stress. En kvalificerad läkare vet vad vägar att utforska, och kan ofta diagnostisera varifrån relativt lätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.