Hur hittar jag motivationen att motionera?

Många människor vet att motion är mycket välgörande, men de har en tuff tid att hitta motivationen att motionera, även med denna kunskap. Det finns ett antal sätt att bygga upp motivationen att utöva och att upprätta en träningsplan som kommer att vara realistiska och effektiva. Eftersom alla är lite olika, kan människor behöva blanda och matcha för att hitta den motivation som fungerar bäst för dem, vissa människor, till exempel kan hitta inrättandet av en gåvor plan mycket effektiv, medan andra kanske finner straff mer motiverande.

Ett av de bästa sätten att utveckla motivation att utöva är att få en motion kompis. Träna med en kompis gör människor mer benägna att utöva eftersom de känner ett engagemang för att fullfölja. Människor kan också utfärda kontor utmaningar eller få medarbetare delaktiga i ett motionsprogram. Vissa människor finner också att anmäla sig till ett idrottslag eller en atletisk händelse som en triathlon skapar en motivation att utöva eftersom de vill prestera bra, och när de komma in i spåret på regelbunden motion, kan de hålla upp den.

Att utöva lätt är också viktigt. Personliga tränare ofta rekommenderar utövar först på morgonen så att människor inte kan utveckla ursäkter för att undvika motion och morgon motion kan variera från att göra en sammanfattning yoga rutin på morgonen för att cykla till jobbet. Folk borde hitta något de gillar att göra som också är lätt att göra, om det är simning i en gemenskap pool eller göra en övning band med en vän, så att de kommer att känna motivation att träna. Att ha en säkerhetskopia motionsprogram i händelse av dåligt väder, en väns inställda eller annat problem är också en bra idé. Det är också bättre att utöva kort varje dag, snarare än att ha långa träningspass ett par dagar i veckan, och daglig motion kan vara en drivkraft för att fortsätta.

sätta tydliga mål och hålla ett Träningsdagbok kan också vara en utmärkt motivation att träna. Målen kan variera från att reducera blodtrycket som vill känna sig starkare, men de bör klart definieras så att människor kan bedöma om de uppfyller sina mål. En del tycker också att det bidrar till att ge sig till ansvariga genom att offentliggöra mål på sina personliga webbplatser eller bloggar och skapa en motion tracker så att personer som besöker deras hemsidor kan se om de hänger med deras utövande planer.

människor som kämpar för att hitta motivation att ofta finna att när de väl börja träna, de börjar få mer energi och de upplever ett genuint intresse av att utöva. Med en ledig dag från en vanlig träningsprogram kan skriva någon trötthet och trög, och ibland minnas känslan av tillfredsställelse och glädje erfaren efter träning är en kraftfull motivation. Andra människor belöna sig efter träning med någon form av behandling, till exempel sticka ett par dollar till en avdelats för underhållning, utövare skulle kunna spara in pengar för att ta en semester, unnar sig en spa-dag med sina intjänade medel, eller bara tillbringa en natt på bio med vänner då och då med pengar sparade i underhållning fonden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.