Hur hittar jag Försäkring Rabatt hälsa?

Termen rabatt /em>, i rabatt sjukförsäkringar, är lite förvirrande för konsumenterna. Det finns rabatt hälsa företag som istället för att erbjuda försäkringar till kunder erbjuda en rabatt på vårdtjänster från deltagande leverantörer, i utbyte mot låga månadsavgifter. Dessa rabatter kan vara små eller stora och kan erbjudas av läkare, apotekare, tandläkare och andra. De företag som erbjuder dessa planer inte försäkra folk om, dess mer jämförbar med en Costco ® medlemskap. När folk gå Costco ® de får tillgång till sin prissättning, men ändå måste betala en viss summa att köpa varor på lagret butiken.

Folk kommer att hitta många rabatterade hälsa planer online. Varje webbplats ska hävda att det inte är försäkrings-, och människor bör vara mycket misstänksam om en rabatt plan marknadsförs som bra sjukförsäkring. Dessutom bör varje plan tillåta människor att titta på listor över hälso i sitt område att ära planen, för att avgöra om tillräckligt många erbjuda en rabatt för att planen värt.

Alternativt kan folk menar man de vill ha försäkring rabatt hälsa eller lågt pris sjukförsäkring. Detta kan också innebära att de vill ta en hälsoorganisation för ett lågt pris. Det finns flera tänkbara metoder för att uppnå detta och den första är att först undersöka alla planer som erbjuds av en arbetsgivare. I de flesta fall grupp sjukförsäkring kommer att vara billigare än någon annan form, privata försäkringar vanligen är dyrare med ett betydande belopp och medför färre skydd för de försäkrade. Om en persons företag inte erbjuder sjukförsäkring, kan det vara klokt att börja shoppa runt för en arbetsgivare som gör det.

En del arbetsgivare erbjuder försäkringar rabatt hälsa eller lägre pris försäkringar utan anställda kan fortfarande inte kan råd med det. Att göra minimilönen samtidigt som man försöker att försörja en familj kan vara svårt, och människor kunde bli föremål för annan hjälp att få vård. I många stater kan barn vara berättigade till rabatt sjukförsäkring genom statens barns hälsa Insurance Program (schip), som vanligtvis kostar en liten avgift per månad och därefter några mycket små copayments när barnen behöver sjukvård. Detta är bara tillgängligt via resultaträkningen examen, men om folk gör relativt låga löner, kan de definitivt rätt.

De som ännu lägre lön kan beviljas i USA för Medicaid. Detta program är helt gratis och kan visa sig vara en utmärkt hjälp för dem som träffas inkomst kvalifikationer. De med låg inkomst som för närvarande får Medicare kan också få hjälp från Medicaid att betala för sina Medicare kostnader.

De som letar efter rabatt sjukförsäkring genom program som Medicare kan ha många val också. En av de bästa ställena att leta efter dessa är på amerikanska hälsoministrar Departments webbsida. En annan resurs människor kan ha nytta av är den amerikanska föreningen för pensionärer, som kan erbjuda rådgivning om vilken typ av försäkring för dem som tar emot Medicare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.