Hur går jag i depression Counseling?

En av de viktigaste metoderna för behandling av depression och till och med mild till måttlig depression är psykoterapi eller rådgivning. Beroende på omfattningen av depression, kan rådgivning vara bara en metod som behövs, och människor kan också dra nytta av mediciner som används för att lindra sjukdomen. Det kan därför vara viktigt när vi letar efter depression rådgivning att undersöka de biologiska faktorer som kan orsaka den. Om depression är mycket allvarliga, kan människor vill först rådfråga en psykiater innan de går till depression rådgivning. Men en del människor in rådgivning först och sedan avgöra om arbetet med en psykiatriker skulle också vara bra.

De flesta psykiska hälso-och sjukvården är skickliga på att förvalta rådgivning för depression. Dessa skulle omfatta psykiatriker, psykologer, äktenskap och terapeuter familj (MFTS eller MFCCs) och licensierade kliniska socialarbetare (LCSWs). Förmodligen den bästa stället att börja om människor försäkrade är att titta på listor över rådgivare avtal med sina försäkringar för att hitta några som de kan ringa. Det går bra att kalla dessa människor, nämna att depression förekommer och avgöra om dessa människor specialiserat sig på eller är duktiga på att förvalta depression rådgivning. De flesta terapeuter kommer att bli, men vissa är specialiserade på att arbeta med barn, eller att arbeta med andra störningar.

Människor som söker depression rådgivning kan också få rekommendationer från vänner eller husläkare. Ibland frågan känns för pinsamt att diskutera med nära vänner, men familj läkarna är en bra resurs och är ganska vana vid begäran om hänskjutande till rådgivare. En annan utmärkt resurs kan vara präster, av vilka några är licensierade rådgivare också.

De som inte regeringens sjukförsäkringssystem eller sjukförsäkring som saknar pengar kan ändå hitta depression rådgivning till låga eller billiga priser. Många rådgivare erbjuder glidande skala avgifter, och vissa stora rådgivning organisationer har kostnadsfri rådgivning tillgänglig. Kontrollera med stora organisationer som Katolska välgörenhetsorganisationer, även om en person inte är katolik, kan bidra till att snabbt hitta en rådgivare. Universitet och vissa arbetsgivare kan erbjuda tillgång till rådgivare också.

De flesta rådgivare kommer att vilja veta hur de känslor av depression är uttryck, och de kan ha frågeformulär de kommer att få nya patienter fullständig. Första sessioner brukar användas för att ta reda på vilka sätt depression påverkar personen, och i vilken grad dessa effekter är kännbara. När man går till ett första möte, får folk att vilja krafsa ner några detaljer om varför de känner att de är deprimerade och hur djupt depression är som påverkar dem. Till exempel låter rådgivare veta om självmordstankar eller oförmåga att arbeta är till stor hjälp.

rådgivare kan ha olika metoder för behandling av depression. Vissa använder traditionell samtalsterapi, och en populär metod i dag är kognitiv beteendeterapi (KBT). Dem som söker för depression rådgivning kan slå upp hur dessa behandlingsformer arbete för att fastställa vilket som kan vara mest effektivt. Människor som söker behandling bör vara medveten om att depression är en mycket behandlingsbar sjukdom som i hög grad gynnas av många olika typer av behandling. Depression rådgivning är ett utmärkt första steg mot att hjälpa till att hantera detta tillstånd.

En gång människor bör inte vänta på rådgivning är om depressionen är extremt svår och orsakar sann självmordstankar och känslor. Istället ger de fördelar när de ringer psykiatriska nödcentraler i samhället. Om denna resurs inte är tillgänglig, bör de bege dig till närmaste akutmottagning för vård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.