Finns det skönhetsvård för män vid dag kurorter?

Många dag spa erbjuder tjänster för både män och kvinnor, och en dag spa är även speciellt inriktade på en manlig kundkrets. Mäns spa liknar de som erbjuds för kvinnor, men är ofta utformats särskilt för manliga hud, hår och känslor. Män kan välja mellan ansiktsbehandlingar, wraps nagelvård, massage, buskmarker kropp, kroppen och en mängd andra alternativ. Slutresultatet av ett besök på dagspa är densamma för båda könen: en avspänd kropp och glödande, frisk hud. De flesta dag spa har könsneutrala erbjudanden på deras spa-meny som kan ägnat sig åt antingen kön, och personal är glada att kunna ge rekommendationer för män baserat på deras hudtyp och uttalade preferenser

En dag spa välja att ha separata mäns och kvinnors områden med olika tjänster och inredning, medan andra spa skräddarsy hela sin spa-meny och möjlighet att män eller kvinnor. Hursomhelst, mäns områden tenderar att vara inrett i djärvare färger, införliva mer rejäl mat till lounge utrymmen, och inkluderar herrtidningar och andra bekvämligheter för att göra herrar känna sig mer bekväm att gå på spa. Många spa emot grupper av män på gång ett spa äventyr tillsammans, få män att aldrig skämmas för att gå till spa att tillfredsställa sina kroppar.

De flesta kroppsbehandlingar i dag spa som har formulerats för män adress mäns hud , som tenderar att vara tjockare och mer misshandlade än kvinnor. Dessutom män ofta klagar över blommande dofter feminina kroppsbehandlingar, så spa försöka formulera behandlingar för män med maskulina dofter såsom vik rom, eukalyptus eller kanel. Men's body scrub tenderar att integrera salter och mer tunga slipmedel att penetrera lager av död hud och exfoliera dem, och mäns kroppsinpackningar tenderar att införliva djupt återfuktande och läkande ingredienser som alger och lera. Män med mer känslig hud kan välja mellan socker buskmarker och andra mer mild exfolierande med olika dofter.

Specialiserade behandlingar på dag spa för män även ansiktsbehandlingar som riktar sig till manliga hudtyp och sport manikyr och pedikyr för att hålla naglarna korta, släta och jämna. För djupare hudvård, kan män få dermabrasion, följt av en skön ansiktsbehandling för att förnya huden. Grundläggande ansiktsbehandlingar ingår vanligtvis ansiktsmassage och en ansiktsmask, följt av en mjukgörande massage. Paket kombinera ansiktsvård med en manikyr eller pedikyr är inte ovanligt, och ett utmärkt sätt att få redo för ett större evenemang.

Många dag spa erbjuder en rad alternativ hårvård för kvinnor och män, inklusive snitt och färg sessioner. Dessa spa är formen också ansiktshår som skägg, mustascher och ögonbryn. Hårborttagning tjänster är också tillgängliga för män, som kan välja mellan vaxning, socker, laser borttagning, och en mängd andra tekniker, beroende på spa. Män kan använda rutinmässiga besök på spa för att upprätthålla en frisyr, eller förbereda sig för ett speciellt tillfälle.

Slutligen, hela dagen spa erbjuder massage för både män och kvinnor. Män kan njuta av varm sten massage, djup vävnad, och en mängd andra erbjudanden, medan en del spa har massage speciellt utformade för idrottsskador och arbete spänning hos män. Män som är osäkra om massage kan fråga personalen om de har några rekommendationer, eller börja med ett grundläggande svenskt massage. Om en man har ett kön föredrar hans terapeut eller hudterapeut, bör han ange det vid bokningstillfället så att personalen kan tillgodose sina behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.