Vilka är de olika typerna av Medicare?

Det finns fyra större avdelningar i Medicare-programmet, var och en ansvarar för att hantera en något annorlunda aspekt av vården. I vissa fall är dessa olika typer av Medicare tänkt som ett komplement paket till varandra. I andra fall får en ersätta ett eller flera av de andra. De som är intresserade i systemet måste överväga alla de olika typer av Medicare och komma med en lösning som ger dem de bästa Medicare täckning de har råd.

Som med många andra typer av planer sjukförsäkring, Medicare försäkringar erbjuder flexibilitet för individer att välja sin egen vård planer. Medicare planerna kan anpassas helt enkelt till öppenvården eller förfaranden sluten. Det finns läkemedel program som finns tillgängliga och även privata alternativ försäkring för dem som känner att de är bättre betjänta av att gå igenom denna linje.

Medicare del A är den del av Medicare täckning som täcker allvarliga sjukdomar och slutet av livets slutskede frågor. Detta kan omfatta tjänster såsom sluten sjukhusvård och hospice vård. Denna plan kan också betala för hemsjukvård, som kan användas för att hålla seniorer i sina hem så länge som möjligt. När rörelsen till en kvalificerad omvårdnad anläggning behövs, detta är den del av Medicare, som också betalar för det.

Medicare Del B är en typ av Medicare, som omfattar normala läkarbesök och mindre problem som, om inte behandlas, kan hamna bli mycket allvarliga. Förutom att betala för läkarens vård, kommer denna plan att omfatta fysiska och arbetsterapi, om det behövs. Av de olika typerna av Medicare täckning, detta är en som ofta uppmärksammas mest och mest justering år efter år.

Medicare del C är också känd som Medicare Advantage planen. Denna plan är tänkt att hjälpa dem som har råd med privat försäkring, om detta är den väg de väljer att ta, och kommer helt att ersätta både Medicare del A och del B. För att få täckning genom detta program, måste den enskilde välja en plan som är godkännas av Medicare för sådana som syfte. Men av alla de olika typer av Medicare, kan detta en erbjuder de mest val. Det kan också krävas en extra premie betalning.

Medicare del D är en relativt ny del av ekvationen, men är mycket som behövs i många individer. På grund av den höga kostnaden för receptbelagda läkemedel, och behovet av dessa mediciner som en person blir äldre, var drog täckning till. Det finns olika planer att välja mellan. Man bör dock komma ihåg att egenavgifter eller självriskerna kan behöva uppfyllas.

För dem som inte har tillräckligt med alternativ med alla dessa olika typer av Medicare, det finns en flera att överväga . En Medigap politik kan bidra till att täcka eventuella samarbete lönar sig, självrisker eller andra kostnader som inte täcks av den normala Medicare program. Detta är en helt frivillig täckning som kan vara meningsfullt för vissa människor, beroende på mängden av medicinsk räkningar de tenderar att ackumuleras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.