Vilka är de olika Parasite symptom?

Tvärtemot vad många tror, är parasitinfektion inte begränsad till obebyggd eller länder i tredje världen. De som bor i utvecklade länder kan drabbas av parasiter. Många olika parasiter finns och därmed kan parasit symtomen vara specifika för den typ av angrepp upplevt. Är dock efter en lista med generella symtom som kan tyda på inälvsparasiter.

Förstoppning är ofta bland parasit symtom. Tarmparasiter som lever i den mänskliga kroppens mag-tarmkanalen kan hindra tarmkanalen och gallgången, som sedan kan leda till förstoppning. Medan flera parasiter kan uppnå detta, förstoppning kan också vara fel av en mask som formas och medelstora tillräckligt nog för att blockera luftvägarna.

diarré eller lös och vattnig avföring också räknas till förteckningen över potentiella parasit symtom. Om en infektion föreligger, protozoer infektioner vanligen att skylla för detta symptom. Diarré kan uppstå eftersom protozoer effekt natrium-och klorid i kroppen.

Colon irritable kan vara en direkt följd av parasiter negativt genomför tarmen. När parasiter spärren på eller på annat sätt komma i kontakt med tarmen, störningar i tarmen systemet kan förekomma. Som en följd av detta kan en person som har problem att absorbera näringsämnen som släpps ut hans kropp och avföring kan vara svårt att passera.

uppblåsthet och överflödig gas kan hänföras till parasitinfektion. Parasitangrepp kan irritera den övre delen av tunntarmen, som orsakar båda dessa symptom uppstår. Dessa symtom kan förvärras när den smittade personen äter livsmedel känd för matsmältningen svårigheter, till exempel bönor eller vissa råa grönsaker.

Anemi kan också kopplas till parasit symtom. Det kan utvecklas efter en parasit tungorna på tarmen s slemhinna och börjar rinna värden av näringsämnen. En infektion av det här slaget kan leda till perniciös anemi eller allvarlig järnbrist.

Andra möjliga parasit symtom är de som inte kan vara så uppenbar. Hudproblem såsom utslag, nässelfeber och eksem kan potentiellt vara ett resultat av parasiter. Tänder slipning eller bruxism, särskilt hos barn, kan vara symtom på en utländsk infektion. Kronisk trötthet, förändringar i minne och förmåga koncentration, influensaliknande symtom, immunbrist och det plötsliga angrepp av bakterier och virussjukdomar kan också orsakas av en parasit infektion. Viktminskning, ökad aptit, hemorrojder, domning händer, sängvätning, depression, floaters i ögonen, artrit-liknande symtom och smärta i naveln, rygg, lår och axlar kan också finna sin rot i parasiter.

Att bara ha en eller två av ovan nämnda symptom tyder inte på att parasitinfektion. Bör dock de som upplever några symptom rådgöra med en läkare för att fastställa ursprunget för deras medicinska problem. Om parasiter finns i kroppen, bör infektionen behandlas snarast, parasit symptom kan fortsätta och infektioner kan vara smittsam.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.