Vad vill bröstcancer klumpar Feel Like?

klumpar i brösten är verkligen en fråga för varje kvinna, även de som regelbundet utför bröst egna tentor. Hur kommer de att veta vad bröstcancer klumpar Faktiskt känns det som? Detta kompliceras av det faktum att många kvinnor har knottrig och ojämn bröst och det finns massor av klumpar som kan vara till någon oro. Även om den här artikeln kommer att ge några förslag på vad en bröstcancer knöl kan kännas som vore det ett misstag att anta att något känsla annorlunda än det som beskrivs inte är cancerogena eller att något beskrivs som bröstcancer klumpar är cancerogena. Det kan inte sägas med eftertryck nog att utseendet av någon typ av knöl i bröstet är en fråga som bäst diskuteras med en läkare, och att förlita sig på råd från någon webbplats kan enbart en allvarlig risk för hälsa och liv.

Med detta i åtanke, finns det några egenskaper hos vad som kan kallas bröstcancer klumpar. Det är vanligtvis hård och rund, men det kan ha ojämna kanter, och i början av knölar kan ungefärliga storleken på en ärta. Ofta bröstcancer styckemalm inte kan flyttas runt i bröstet. Genom att trycka på styckemalm vanligtvis inte orsakar obehag, men en möjlig symptom är ett blåmärke på bröstet som dök plötsligt och utan anledning.

En annan möjlig indikator på att en klump är en bröstcancer klump är att huden kan dimpled höger ovanför. Om klump är i bröstvårtan bröstvårtan kan invertera då detta normalt inte hur bröstvårtan visas. Återigen känner de flesta inte obehag med dessa förändringar i bröstet. En knöl som beskriver dessa närvarande med en nippel som har rosa eller blodiga flytningar är anledning till oro.

Det finns en ärta stor klump som kan flyttas runt lätt, en så kallad fibroadenom. Dessa oftast förekommer i Teen flickor och kvinnor i tidig 20-årsåldern, och de vanligtvis inte är bröstcancer klumpar. Dock bör kvinnor inte själv diagnostisera och har dessa kontrolleras för att utesluta bröstcancer. En annan form av engångsbelopp att många kommer att stöta på är ett bröst cysta, som har en rundare känsla, och även om det känns hårt på ytan, ger den till tryck eftersom den är fylld med vätska. Återigen cystor vanligtvis inte cancerogena, men läkarna kommer nästan alltid vill göra en nål biopsi för att fastställa vilken typ av cysta.

Många gånger kvinnor behöver mer hjälp med hur du plats bröstcancer klumpar. Den bästa platsen att lära sig detta med en husläkare eller gynekolog. När dessa läkare gör en årlig bröst, gör dem sakta ner för att förklara varje steg. Fråga dem vad de letar efter och fråga dem hur du skiljer den normala vävnaden i brösten från några avvikelser. Även med denna undervisning, de problem som uppstår i månatliga bröst själv-prov bör föras direkt till en läkare. I slutändan är det enda sättet att kontrollera om en person har en klump bröstcancer att testa det för cancer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.