Vad bör jag veta om Dr Oz riksdagen?

Dr Oz diet grundades av Dr Mehmet Oz, direktör för Kardiovaskulära institutet och komplementär medicin Program i New York Presbyterian Hospital. Dr Oz är också författare till boken Du på en diet . I denna bok uppmuntrar Dr Oz dieters att fokusera på omskolning kroppen att längta efter naturliga livsmedel och undvika de som i hög grad behandlas. Han gör detta genom att lära dieters att hålla fyra viktiga punkter i åtanke när de planerar sina måltider.

När man väljer livsmedel för Dr Oz kost, leta efter mat som har mindre än fyra gram mättat fett och socker. Livsmedel som innehåller mycket mättat fett öka en persons kolesterolnivå. Detta omfattar livsmedel som innehåller transfettsyror. Livsmedel som innehåller höga sirap fructose corn tenderar att ha fler än fyra gram socker. Enligt Dr Oz, en vanlig människa äter 63 pounds av hög majssirap ett år, som lägger till 33 pounds av kroppsfett.

Brown kärnor, även ris och bröd är tillåtna på Dr Oz kost. Vita korn är förbjudna, eftersom de höjer blodsockernivån på grund av att berikas. Processen för att berika livsmedel inbegriper bland annat att alla naturliga vitaminer och mineraler och lägga en liten mängd tillbaka. Den enda vita livsmedel tillåtna på Dr Oz kost är blomkål, äggvita och fisk.

Till skillnad från många andra dieter uppmuntrar Dr Oz kost upprepning när man äter. Att äta samma mat varje dag tränar din kropp att längta efter dem. Han rekommenderar att välja mat som du tycker är roligt att äta och har råd att äta regelbundet. Den Dr Oz kräver att du äter en proteinrik frukost varje dag för att förhindra intensiv cravings för socker eftermiddagen. Att äta samma sak till frukost varje dag gör det lättare att hålla fast vid din kost.

Håll dig till Dr Oz diet kräver att du äter ett mellanmål 20 minuter innan du äter en måltid. Om du gör det kommer att hindra dig från att äta för mycket vid måltiderna och gör det mer troligt att du kommer att följa din kost när du förbereder mat. De mellanmål måste vara ett hälsosamt fett mellanmål och helst innehåller Omega-3-fettsyror, som hjälper till att förhindra sug.

Inte alla dieter är avsedda för alla. När du väljer en diet, välj ett som du vet att du kan ansluta sig också. Kosten måste passa in i din livsstil utan att göra stora justeringar. Den Dr Oz kost är en mycket strikt diet men visar resultat. Den hjälper dig att fokusera, inte bara på viktminskning, utan på att förbättra den allmänna hälsan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.