Vad är symptom på Sugar utträde?

Vare sig man faktiskt uppleva socker tillbakadragande är en fråga om en viss debatt, som är huruvida sockret är faktiskt fysiskt beroendeframkallande. Många hävdar att vissa livsmedel är psykiskt beroendeframkallande, men att socker tillbakadragande, eller fett återkallelse kan vara relativt lätt från en fysiologisk synpunkt.

Vissa hävdar socker är en drog, och fungerar ungefär som många andra droger. Konsumtion av socker ger en tillfällig "höjder" av energi och humör höjd. De kan emellertid diskant minskar med ökad konsumtion av socker. Människor som plötsligt försöker socker tillbakadragande sannolikt har ett par veckor av dålig energi, cravings för socker lastade livsmedel och depression. Vissa har också influensaliknande symtom när han genomgår socker tillbakadragande.

Socker återkallelse är ofta utmanande eftersom så många färdiglagad mat innehåller socker, eller socker baserade ämnen. Detta inkluderar hög sirap fruktos majs. Vad bra, många enkla kolhydrater som vetemjöl konvertera till socker i kroppen. Alkohol är en "dold socker" också. Så om folk bara klippa ut tabellen socker, men fortsätter att dricka alkohol eller äta förpackade livsmedel de får inte uppleva socker tillbakadragande.

En del experter rekommenderar att socker tillbakadragande är bäst försökt när man kan få bort alla enkla kolhydrater, alkohol, majssirap, honung, och bord socker. Läsa etiketter på förpackade livsmedel kan bidra till en avsevärt minska sockerintag genom att undvika sådana beståndsdelar. Men även skära ut vissa av dessa saker är sannolikt att leda till minskat beroende av socker, och kanske mindre "beroende" av socker.

Ur en psykologisk synvinkel är socker tillbakadragande lättare noteras. Till exempel människor som har ätstörningar, som konsekvent äta för mycket, äter socker för de toppar det ger dem. Därmed minskar socker och det totala näringsintaget kan dramatiskt påverka humör stabilitet. Den psykologiska faktorn för de flesta missbruk är att missbruket på något sätt belönar person, och masker djupa känslomässiga smärta.

Utan beroendeframkallande ämnet, om det är socker eller livsmedel i allmänhet, måste personen konfrontera den känslomässiga smärta. Detta tyder på att socker återkallelse kan vara mest effektiv när ett försök att i samband med en stödgrupp eller under övervakning av en uppmärksam psykiater eller andra psykiska sjukvårdspersonal.

I den psykologiska sätt kan socker återkallelse vara en mycket verklig och smärtsam process, fylld av begär, ångest eller depression, och en allmän känsla av förlust när beroendeframkallande ämnet inte används. Detta tyder vi tar socker tillbakadragande lika stort allvar som beroendesjukdomar till andra ämnen som alkohol eller droger. I många sinnen, vad som verkar harmlösa faktiskt är en ledande orsak till många hygienkrav som tidig åldersdiabetes, fetma och en rad olika sjukdomar i organ.

De flesta människor tycker att fysisk cravings socker kommer att upphöra inom tre till fyra veckor efter fullständig socker tillbakadragande. Emotionella symtom kan dröja ännu längre. Detta är särskilt fallet när den ursprungliga orsaken till beroendet fortfarande oadresserade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.