Vad är några sätt att öka energi?

Massor av människor skulle kunna använda en energikick då och då, och många är på jakt efter sätt att öka energi hela tiden. Detta har lett till många produkter som påstås naturligt öka energi. Dessa inkluderar energidrycker, naturläkemedel eller andra naturprodukter samt energi eller stänger protein. Enligt de flesta läkare, folk i allmänhet är oss bättre utan dessa "energy" produkter, vilka normalt kan bara öka energin för en mycket kort tid.

De flesta läkare pekar på flera saker piggna till energikällor och dessa är inte normalt hårda saker om att få eller att göra. Dessa inkluderar:

  • äta en kost som är måttlig, men rikt på protein, korn,
  • frukt och grönsaker dricka mycket vatten
  • Komma tillräcklig sömn
  • delta i måttlig motion regelbundet

Man kan hitta riktlinjer för att äta en hälsosam kost genom medel som Förenta staternas mypyramid. gov. Även om det är ibland okej att förflyttas från den hälsosammaste kosten i världen, god totala kosten tenderar att göra en skillnad i energinivåer. Det kan också hjälpa droppa onödig vikt, vilket kan sav människor av energi ganska snabbt.

Dehydrering kan leda till låg energiförbrukning och de flesta läkare rekommenderar att man dricker åtta till tio glas vatten om dagen för att öka energi. Det kan vara svårt att dricka så mycket vatten ibland, och det kan bidra till att bära runt en stor behållare med vatten för vattenförsörjning behov. En behållare som rymmer tre koppar vatten är fantastiskt. Om människor kan komma ihåg att fylla på behållaren tre gånger dagligen, kommer de lätt möta deras fukt behov.

Sömnbrist är en energi mördare, och en av de snabbaste sätt att öka energin genom att se till få cirka åtta timmars sömn en natt på en regelbunden basis. Det finns många metoder för att förbättra längd sova eller förmågan att få sova, och i vissa fall, växtbaserade produkter eller till och med sova läkemedel som kan behövas för att bidra till en bättre sömn. I allmänhet dock kan de flesta människor inte tid att sova tillräckligt, och de är troligen att fortsätta att lida av låg energiförbrukning utan tillräcklig vila på natten. Att veta att dålig sömn kan göra människor mindre produktiva under dagen kan hjälpa till att prioritera vikten av att lämna tillräckligt med tid på natten för att få en bra vila.

Även motion inledningsvis gör folk trötta, kan det bidra till att öka energi, framför allt då de genomförs regelbundet. Läkare rekommenderar att folk försöker få minst trettio minuters motion tre gånger i veckan. Om aeroba arbete som cyklar eller snabba promenader verkar för hårt i början, stretching övningar och saker som yoga har också visat sig ha en positiv inverkan på energi.

För de flesta människor, brist på energi resultat från dålig kost, dålig för lite motion, dålig sömn eller för lite fukt, eller en kombination av flera av dessa saker samtidigt. Visst andra människor kan drabbas av sjukdomar som skapar låg energi. När en person verkligen få allt det ovanstående och fortfarande lider av trötthet eller utmattning, han eller hon bör tala med en läkare. Saker som låga nivåer av sköldkörtelhormon och villkor som hjärtsjukdom kan få folk att känna så är de aldrig har tillräckligt med energi, och dessa tillstånd bör ha behandlats av läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.