Vad är några hem rättsmedel för TMD?

Temporomandibular störning (TMD), som brukade kallas käkleden (TMJ) kan orsaka betydande smärta i käken, popping och klicka i käken, huvudvärk eller migrän, och den totala obehag. Eftersom så många lider av TMD har mycket forskning gjorts för att lindra symtomen. Även om många behandlingar för TMD fokus på tand-och medicinska ingrepp, många hälsoplaner i USA uttryckligen att medicinsk eller tandhälsa täckning för TMD behandlingar. Att hjälpa människor som kanske inte har tillgång till sjuk-och tandvård, många läkare rekommenderar nu en mängd olika hem rättsmedel för TMD.

En av de först och främst hem rättsmedel för TMD hjälper personen vara medveten om sovande ställning. Om du är en sida eller mage sovandes, är det dags att byta till sova på rygg. Side sova tenderar att underlätta slipning av tänder och förstärka dåliga käke, nacke och axlar anpassning. För att undvika biverkningar sova, kanske du vill pin en axelvadd på utsidan av din sovplagg, på den sida som du brukar sova på. Oftast kommer att avskräcka slå på din sida mitt i natten. Observera att gravida kvinnor inte bör sova på ryggen, särskilt i de senare stadierna av graviditeten.

Dålig kropp positionering under dagen kan göra TMD symtom värre. En annan av de hem rättsmedel för TMD är att göra kontroller kroppshållning under dagen. Se till att gå själv, speciellt när du äter. Slumping när du äter kan öka käksmärta.

Många av hem rättsmedel för TMD bygger på att lindra spänningar i kroppen. En spänd kropp, och en spänd person, lider ofta mer av TMD-smärta. I detta syfte kan det bidra till att minska saker i kosten som är fysiska spänningar tillverkarna, i synnerhet koffein. Om du behöver ditt morgon cuppa att komma igång, anser eliminera kaffe eller läsk dricka efter klockan 10 så att din kropp blir mer avslappnad under hela dagen.

Andningsövningar, avslappningsteknik, och kontemplativa övningar som yoga och Tai Chi kan bidra till att ytterligare koppla av. Övningar av denna typ är särskilt användbara som hem rättsmedel för TMD. De är inriktade på god hållning, anpassa ryggraden och korrigering av stående och sittande i spänd upp poser.

Ett av de tydliga och enkla hem rättsmedel för TMD är att endast gälla is på käken, frysta tvättlappar fungera mycket bra för detta, i ca 10-15 minuter, flera gånger om dagen. Nedisning pannan under huvudvärk orsakad av TMD kan vara till hjälp för en del. En del läkare rekommenderar att du behandlar TMD som du skulle någon skada på kroppen, och föreslå inte bara isbildning som en av hem rättsmedel för TMD, men också äta mjuk mat i några dagar, och undvika hård tugga mat som nötter och chips, och begränsa gäspar till minimal öppning av munnen.

Av alla hem rättsmedel för TMD, avkoppling vid olika tidpunkter på dagen spelar den viktigaste rollen. Många läkare och tandläkare betona den stora betydelsen av att få in "avkoppling läge" ungefär en timme innan du somnar. Istället för att använda denna sista del av dagen att göra sysslor, kan du istället läsa bra bok, ta en trevlig varmt bad, eller praxis meditativ andning. Ju mer framgångsrik du kan vara avkopplande före sänggående, desto mindre sannolikt kommer du att hamna slipning tänderna eller spänna upp din käken på natten. Detta kan översättas till mindre smärta när du vaknar på morgonen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.