Vad är några bekväm arbetsplats skor?

bekväm arbetsplats skor kommer i många former-ingen av dem har höga klackar. Detta kan vara ett problem för dem som verkligen gillar höga klackar. Om du ska vara på fötterna hela dagen, sådana skor inte kommer att vara mycket bekväm. De har lagt till problemet med potentiellt orsaka livslångt fot-och ryggproblem, och även de nyligen framtagna för att vara mer bekvämt är fortfarande inte bra val för dina fötter.

Vad du ska leta efter när du väljer bekväm arbetsplats skor är dessa skor med bra stöd för foten och som inte kommer att få dig i ångest i slutet av dagen. Normalt innebär detta att välja en lägre krängt sko som har en viss flexibilitet, men inte nödvändigtvis en super platt sko som en balett lägenhet. Vissa skor som denna är konstruerade för att se mer dressat och kan likna den genomsnittliga män klänning platt eller platt för en kvinna, men har ytterligare stötdämpande och stoppning som kommer att hålla dessa hundar från skällande.

Om du arbetar i en miljö som gör det möjligt för casual klänning, kanske du vill välja atletisk promenadskor eller cross utbildare. Dessa är utformade för att ta större slitage och ofta har material som andas som kommer att hålla fötterna från att känna sig för varmt. Om du behöver använda en dagdrivare, Oxford eller någon typ av semi-dressat kvinnans sko, kan du fortfarande hitta bekväma arbete skor som passar denna räkning. Oftast om du letar efter andningsförmåga, välj skor gjorda av läder eller tyg i motsats till de gjorda av vinyl.

Det finns ett antal varumärken som är specialiserade på att göra bekväm arbetsplats skor. Några märken för kvinnor så kanske du vill leta efter är: Naturalizer, Fotvandring dockor, Sofft, mjuka fläckar, Hush Puppies, Dansko, Merrel, Clarks, och Easy Ande. För män, kanske du vill titta på skor gör av Dansko, Merrel, Birkenstock och Clarks. Det finns många andra märken som kan vara perfekta också.

Vad du vill söka i bekväm arbetsplats skor är skor som passar dig bra. Om en sko är för hårt eller för löst fötterna betala ett pris för det. Skor bör också rätt bredd. Ta dig tid att gå till en hög kvalitet skoaffär och få mätt och utrustad med en bra sko, och spendera lite tid promenerar runt i skoaffär i varje par försök och säkerställer att det inte ger dig någon anledning till oro.

I allmänhet kan du också vill söka viss stil funktioner för bekvämt arbete skor. Håll dig borta från smala och spetsiga tår och leta efter skor med rundad tå lådor. Undvik slip-on skor utan ryggstöd, eftersom de kommer att bli svårare att gå i om de inte täppa stilar eller skor som Birkenstocks. Leta efter gummerade klackar och utfyllnad och stöd på insidan också.

Även den mest bekväma arbetet skor kan fortfarande inte representera riktigt bra skor för dina fötter. Det har ökat intresset för hur skorna påverka våra fötter, och även om vi ofta använda dem för att skydda våra fötter, visar det sig att "bra skor" kanske inte är så bra för oss. Studier av människor som inte ha skor visa att de har betydligt bättre fötter än vad de av oss som bär skor. Men om du arbetar i en mycket utvald miljö, är du förmodligen inte kommer att kunna komma undan med att arbeta barfota.

Det finns några nya märken av skor som försöker mer realistiskt ungefärlig hur foten skulle gå utan en sko. Dessa kan faktiskt ta tag att vänja sig. De är inte heller normalt mycket dressat och får inte vara lämpliga för kontor slitage.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.