Vad är några Teeth Whitening produkter?

tillgängliga endast en gång i exklusiva tandläkare, tandblekning produkter har drabbat mainstream, och alla kan ha ett Hollywood leende med en snabb tur till den lokala apotek. Tandläkare är fortfarande den starkaste blekning agenter i sina kontor, men konsumenterna kan nu välja mellan papper-liknande band, vaxartad brickor för att bäras under korta perioder i munnen, tandkräm, munvatten, och nu även tuggummi när ett vitare leende önskas.

Dental kontor stället att gå för dem som vill gå mer än ett par nyanser ljusare på en kort tid. Den tandblekning produkter tillgängliga för yrkesverksamma är fortfarande starkare än något en vanlig människa kan plocka upp, och nu tandläkare har laser förfaranden för snabbast ändring möjligt. Termen laser används löst här, dock som en laser aldrig vidrör tänder-det är faktiskt en "lätt aktiveras" ändra förfarandet.

Skillnaden mellan tandblekning produkter i en tandläkarpraktik, vad en tandläkare ger en patient att göra på egen hand hemma, och tandblekning produkter varje enskild person kan plocka upp på en rabatt varuhus är inte så annorlunda som man skulle förvänta sig. Faktum är att produkterna är nästan identiska, det är koncentrationen av aktiv substans som skiljer vissa poster som professionell.

Väteperoxid är oxidation medel som normalt används i tandblekning produkter. Denna agent tränger igenom emaljen och oxiderar, eller blekmedel, fläckarna. Tandläkare får använda högre koncentrationer av en oxiderande agent än tillverkarna får sälja i butiker, och därmed kan tandläkare ljusare tänder dramatiskt under en kortare tid. Hemanvändare använder i princip samma produkter, bara tandblekning produkter tillgängliga för hemanvändare har en lägre koncentration av oxiderande agent. Därför är de fortfarande möjlighet att lätta på samma nivåer, men de måste tillämpas oftare, under en längre tid.

populära alternativ för hemanvändare är vitare remsor som är kvar på dagligen i 30 minuter eller så på en gång, tandkrämer som kommer att hålla nya fläckar på avstånd, munnen sköljningar, anpassad brickor monteras av en tandläkare men som används i hemmet, och nu några tuggummin är ännu marknadsföra sina vitare egenskaper. Om kostnaden är en faktor, med hjälp av gel, remsor eller tandkrämer hemma kan vara lika effektiv som tandvård, men framstegen är mycket långsammare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.