Vad är egenföretagare sjukförsäkring?

Egenföretagande sjukförsäkring sjukförsäkring utvecklas och utfärdas till personer som väljer att arbeta för sig själva snarare än för en arbetsgivare. Även om sjukförsäkring för egenföretagare gång var relativt svårt att få, har fler alternativ blivit tillgängliga sedan början av 21: a århundradet, med många kända sjukförsäkringar leverantörer att skapa individuella och personliga alternativ familj täckning som rival omfattningen av täckning som erbjuds i grupp planer. Eftersom fler människor väljer att bli egenföretagare är det ingen tvekan om att leverantörerna kommer att bli mer konkurrenskraftig för att finna kunder som väljer att leva utan att arbeta för någon annan.

Även om det finns fler alternativ för egenföretagare sjukförsäkring än någonsin tidigare, finns fortfarande ett antal utmaningar i samband med att få och behålla täckningen. Till skillnad från många grupp planer som förlängs utan alla redan befintliga skick klausuler, eller åtminstone kräva att en kort väntetid för eventuella redan befintliga tillstånd kan de individuella planerna permanent utesluta befintliga villkor eller välja att neka ansökan helt och hållet. Dessutom kan det finnas endast ett fåtal försäkringsgivare har tillstånd att erbjuda egenföretagare sjukförsäkring i området. Det innebär mindre konkurrens och därmed begränsar alternativen för de enskilda som arbetar för sig själv i termer av de fördelar som kan uppnås.

Tillsammans med skillnaderna i förmåner och täckning, finns det också frågan om kostnad. Lokalisera och säkerställa överkomlig sjukförsäkring för egenföretagare kan vara besvärliga att genomföra. För att minimera mängden av de månatliga bidragen, är det inte ovanligt att människor som arbetar för sig själva att välja det högsta självrisker som tillåts enligt villkoren i täckning. Denna åtgärd förutsätter att människor som arbetar för sig själva för att hålla stora reserver till hands för att täcka den del av sjukvårdskostnader som inte täcks av grundläggande skydd för försäkringen.

På vissa håll är det möjligt för människor att bilda en lös kooperativ och söka försäkringsgrupp hälsa för egenföretagare. Även om inte tillgängligt överallt och som inte erbjuds av alla leverantörer sjukförsäkring som erbjuder egenföretagare sjukförsäkring, kan detta tillvägagångssätt leda till att förmågan att säkra lägre självrisk. Denna typ av grupp plan kan även ge mer överkomliga månatliga premier, och samarbetet betalar för tjänster såsom receptbelagda läkemedel, tandvård och ryttare vision som också kan vara tillgängliga med de största hälso-täckning.

Allt fler människor väljer att utveckla sina egna hem företag och arbetar för sig själva, kommer tillgången till egenföretagande sjukförsäkringar ökar sannolikt. Förhoppningsvis kommer mer konkurrenskraftiga premier och en större omfattning av förmåner också blir tillgängliga när efterfrågan på personliga och familjens hälsa täckning av egenföretagare fortsätter att stiga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.