Vad är det snabbaste sättet att gå ner i vikt?

Oavsett om du hoppas att söka din bästa för en väns bröllop, ivrig att komma tillbaka in i din före graviditeten garderob, eller helt enkelt otålig med traditionella kost planer, kan du själv söka efter det snabbaste sättet att gå ner i vikt. Även om det är naturligt att vilja släppa oönskade pounds snabbt är det viktigt att komma ihåg att någon snabb viktminskning metod medför betydande risker. Det rekommenderas inte att du hoppar in i en extrem viktminskning plan utan att ta alla alternativ.

Tekniskt sett det snabbaste sättet att gå ner i vikt är att ha fetma kirurgi. Förfaranden såsom laparoskopisk Justerbar Gastric banding eller gastric bypass Roux-en-Y kommer att resultera i snabb viktminskning under de första sex månader till ett år efter operationen. För att kvalificera för denna typ av kirurgi, måste du ha i allmänhet ett Body Mass Index (BMI) på 40 eller mer, lider av fetma medicinska problem som diabetes eller högt blodtryck, och har en historia av misslyckade försök viktminskning. Du måste också gå med på att följa läkarens plan för kost och motion efter din operation.

En annan metod för snabb viktminskning är att ta läkemedel för att hjälpa till med dina ansträngningar viktminskning. Men dessa typer av läkemedel rekommenderas endast för personer med ett BMI på 30 eller högre eller med ett BMI på 27 eller högre som också lider av fetma medicinska problem. I USA, Meridia ® och Xenical ® är den mest populära viktminskning droger. Meridia ® är en aptit suppressant, medan Xenical ® är ett fett-absorption-hämmare. Alli ®, den första FDA-godkända över disk viktminskning läkemedel är receptfria version av Xenical ®.

Crash diet är den sista knep människor använder när de söker efter den snabbaste vägen gå ner i vikt. Den Lemonade Diet, även känd som Master Cleanse, är ett exempel på denna typ av diet plan. Även om det är sant kändisar som Beyonce Knowles har använt Lemonade diet för att banta för filmen roller, är planen inte näringsriktig och alldeles för restriktiv för att en långsiktig lösning för viktkontroll.

Om du är intresserad av det snabbaste sättet att gå ner i vikt är det viktigt att vara realistisk. Om du gick upp två jeans storlekar som resultatet av två eller tre år för att äta dåligt och inte tränar, kan du förvänta dig att du inte tappar denna vikt på bara några månader. Diskutera din viktminskning mål med din vårdgivare. Han kan hjälpa dig att utveckla en diet och motion plan som hjälper dig att gå ner i vikt utan att offra din långsiktiga hälsa och välmående.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.