Vad är det bästa muskelbyggande Verk?

en muskelbyggande träning ska fungera måste det vara en som du kommer att göra på en regelbunden basis. Även om det är möjligt att bibehålla de muskler som du har tränar en dag varje vecka, för att öka din muskelmassa du bör motionera varje muskel grupp minst två och helst tre gånger i veckan. De flesta av oss är upptagen, så en full body workout som tillåter dig att träna hela kroppen i ett verk är ofta den bästa lösningen.

En full body workout kommer att bestå av en eller två övning för varje kroppsdel. Detta omfattar kalvar, hamstrings, quadriceps, Mage, övre och nedre delen av ryggen, bröst och armar, även biceps, triceps och axlar. Även om detta kan verka som en hel del övningar, vissa övningar arbeta mer än en muskel grupp. En squat, till exempel, kommer att fungera hela underkroppen.

Den term som används för övningar som arbetar mer än en kroppsdel är en sammansatt uppgift. Sammansatta övningar att göra ett bra val för någon som är ont om tid. Inte bara de arbetar mer än en kroppsdel, men också höja pulsen och ger en aerob träning också.

Ett annat sätt att effektivt använda det fullständiga programmet kroppen workout är att bara göra en uppsättning av övningar för de flesta kroppsdelar och lägga till en andra omgång av övningar för alla kroppsdelar som släpar. Till exempel skulle du fylla en uppsättning av övningar för varje kroppsdel, och sedan, om du inte gillar hur överarmarna ser lägger du en andra omgången för din biceps en dag, triceps den andra dagen och axlar på den tredje dag av din träning.

Om du väljer att använda hela kroppen schema som din muskel byggnad workout är det viktigt att ge företagen tid för vila och återhämtning. Du kan säkert göra hela kroppen workout tre dagar i veckan, utöva varannan dag. Det är också ett effektivt muskelbyggande träning även när den är färdig bara två gånger i veckan, trots att utöva tre dagar i veckan ger snabbare resultat.

På din lediga dagar från den muskelbyggande träning du kan göra lite ljus aerob aktivitet, men det är viktigt att din kropp vilar. Ät mycket livsmedel av hög kvalitet, bland annat magert protein och hälsosamma fetter. Minst sju timmars sömn varje natt kan din kropp att återhämta sig från dessa ansträngande träning.

?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.