Vad är Martha’s Vineyard Detox Diet?

Martha's Vineyard detox-diet är designad av Dr Roni Deluz, en legitimerad sjuksköterska och livsstil konsult. Efter år av att hjälpa andra med kroniska sjukdomar, och att hantera sin egen hälsa, skapade hon Martha's Vineyard Holistisk Retreat. Det var här som hon fulländade hennes uppfattning om Martha's Vineyard detox-diet.

Tanken med detox-diet är att kroppen absorberar toxiner från våra miljöer och från vad vi äter eller dricker. Dessa gifter orsakar hälsoproblem och viktökning. Genom att hitta ett sätt att spola toxiner från våra kroppar, är det möjligt att gå ner i vikt och återfå hälsan.

Martha's Vineyard detox diet annonserar sig som ett sätt att gå ner "21 pounds i 21 dagar. " Det är emellertid inte betraktas som en viktminskning metod. Viktminskningen beror på att detox-processen kommer att påskynda ämnesomsättningen. De pounds fälls naturligt och säkert. Det finns också planer för helgen detoxs, och fjorton eller trettio detoxes dag.

För tre veckor av planen kräver Martha's Vineyard detox diet deltagare att begränsa sig till en flytande diet. De tillåtna vätskor är vatten, örtte, färsk juice från en uppsättning lista av frukt och grönsaker, och soppa. Användarna måste också ta ett enzym piller att lägga till protein i kosten. En drink plan, inklusive de flesta av de nödvändiga drycker, kostar $ 199 amerikanska dollar (USD. ) Deltagarna kommer också att behöva köpa en juicepress om de inte redan äger en.

Ett annat steg till Martha's Vineyard detox-kosten är regelbundna lavemang. Mycket starkt kaffe används i stället för vatten för att rensa tjocktarmen. Kaffet ska bryggt med finmalet organiska kaffebönor, och kyls till rumstemperatur före användning. Kaffe lavemang har många fördelar, en av de första är dess förmåga att hjälpa levern att avgifta kroppen. Kaffe är också billigt och lätt att göra. Det är möjligt att få en koffein kick från en kaffe lavemang, men andra biverkningar är minimala.

Martha's Vineyard detox diet inte stöds av medicinska fakta. Det anses inte heller vara en hälsosam metod för viktminskning. De vätskor tillgängliga under detox lika upp till endast 1000 kalorier per dag. Den viktminskning är främst i vätskor och muskler, som kroppen brinner för att få tillräckligt med energi. Det finns också en stor brist på protein och andra näringsämnen som behövs är tillgängliga när följande denna plan. Även enzym piller rekommenderas, ger de inte alla av det protein en kropp behöver. Det mest positiva med planen är att deltagarna får de rekommenderade dagliga doser av frukt och grönsaker.

Den största försäljningsargumentet för Martha's Vineyard detox-diet är att det kommer att rena gifter från kroppen, lämnar den friskare och renad, men den mänskliga kroppen gör detta naturligt. Våra kroppar är byggda för att kunna utesluta alla ämnen som kan vara skadliga för oss. Även detoxing, rimligen, är inte skadligt, är det inte nödvändigt. En detox-diet som varar lika länge som denna plan inte anses av många inom det medicinska området med en potentiell fara. Det finns inte tillräckligt med näringsämnen tillgängliga i kroppen för att fungera normalt. Bland annat skulle detta kunna äventyra deltagarnas immunförsvar.

Om du funderar på att gå ner i vikt, de flesta experter är överens om att det bästa sättet att göra detta är genom sunda kostvanor och regelbunden motion. En sundare livsstil har många fördelar, inklusive alla de fördelar som åberopats av detox-diet. Att hitta en plan som du kan sticka med för livet kan vara svårare än att använda Martha's Vineyard detox-diet i en vecka, men du kommer troligen att se bättre resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.