Hur vet jag om en Facelift är rätt för mig?

Det finns ett antal faktorer som identifierar en bra kandidat för ansiktslyftning. Om du har övervägt att få en ansiktslyftning, följande viktiga faktorer bör hjälpa dig att förstå om du är en god kandidat för operation. Naturligtvis är detta råd inte tänkt att ersätta de råd och anvisningar av din läkare och kirurg.

Den första sak att tänka på, naturligtvis, är din totala hälsa. Om du inte är vid god hälsa är det i allmänhet inte en bra idé att genomgå plastikkirurgi. Detta gäller om du inte har den sällsynta omständighet som kirurgi på något sätt korrigera dina hälsoproblem. Anestesi, kan operation själv, och den helande processen vara mycket krävande. För en person med dålig hälsa, kan de helt enkelt för mycket att upprätthålla.

Även om du är vid god hälsa, bör du diskutera någon medicin eller behandling med kosttillskott som du tar med både din läkare och din kirurg. Vissa typer av läkemedel kan orsaka biverkningar under operation och återhämtning perioden. Dessutom bör du berätta för din kirurg om du är en rökare. En ansiktslyftning är en operation som riktar huden. Rökning hämmar blodflödet i huden och därmed kan hämma läkningsprocessen efter en ansiktslyftning.

Innan genomgår en ansiktslyftning, se till att bedöma dina emotionella hälsa. Många hoppa i plastikkirurgi eftersom de tror att det kommer att fixa större problem i deras liv. Medan en ansiktslyftning kan uppdatera ditt utseende, kan det inte nödvändigtvis tar hand om problem i ditt liv. Se också till att du förstår riskerna i samband med en ansiktslyftning innan vi går vidare med förfarandet. Medan de flesta ansiktslyftning patienter har goda resultat, kan komplikationer och problem uppstår. Det är bäst att fullt ut förstå dessa innan du får en ansiktslyftning.

Din hud tillstånd och din ålder har mycket att göra med fastställandet av huruvida du är en bra kandidat för en ansiktslyftning. Kvinnor och män i fyrtio, femtio och sextiotalet som vill förbättra tautness deras ansiktshud är perfekta kandidater för ansiktslyftning. I den här åldern börjar huden i ansiktet ofta SAG och fodral om käke, mun och ögon. En ansiktslyftning har råd med människor i dessa åldrar en yngre, mer utvilad version av sitt eget ansikte. Det har varit känt, men att för människor i åttiotalet genomgå lyckad ansiktslyftning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.