Hur väljer jag det bästa Självhjälp Video?

En av de mest lättillgängliga och prisvärda vägar till personlig förbättring är självhjälp video. Självhjälp videor vunnit första popularitet på 1980-talet, och var till stor del möjliggjorts genom införandet av brännare hem videokassetter (videobandspelare) till marknaden. Ibland åtföljs av kassettband eller CD-skivor för bilen, är självhjälpsorganisationer videor ofta främjas på infomercials som ett bekvämt sätt att förbättra ett antal områden i sitt eget liv. Det finns självhjälpsgrupper videos som finns att hjälpa människor att sluta röka och övervinna andra beroenden, tjäna mer pengar, nå karriär framgång, gå ner i vikt, förbättra relationer och mycket mer. Med så många olika typer att välja mellan, välja ut de bästa självhjälp video innebär att matcha det område av ditt liv som du mest vilja förbättra sig med en självhjälpsgrupp video som specialiserat sig på detta område.

För folk som vill fokusera på att nå karriär framgång och tjäna mer pengar, erbjuder inspirationstalare Anthony Robbins seminarier och en rad DVD-skivor för att hjälpa personer inom områdena ledarskap, time management, och sätta mål. Även Robbins motiverande produkter och tjänster har marknadsförts som go-to verktyg för några av de mest framgångsrika människor inom idrott, politik och underhållning, är de också tillräckligt omfattande att de kan tillämpas på andra livsområden. Några av Robbins självhjälp videor inkluderar: Få Edge, inre styrka, och personlig makt.

Trots att många instruktions aerobics, pilates och andra fitness videor tekniskt räknas som självhjälp, de som erbjuder en kombination av motivation och rådgivning tillsammans med en fitness regim oftast anses vara i självhjälpsgrupper kategori. Erbjuder till exempel tränare och inspirationstalare Susan Powter en serie som kallas Livsstil Exchange Program, som syftar till att hjälpa människor gå ner i vikt och få passform. Powter är känd för sin no-nonsense strategi och osminkad råd: "Ät. Andas. Flytta. Tycker. "För dem som föredrar roligare i sin fitness och viktminskning självhjälp video, Richard Simmons-serien, Sweatin" till Oldies och SuperSweatin ": Party Off the Pounds har Simmons leda och motivera ett aerobics lektion med musik från 1950-talet och 60-talen.

När det gäller relationer och dating, erbjuder författaren John Gray en kamrat självhjälpsgrupper video till sina män bok är från Mars, kvinnor är från Venus, : Mars, Venus och Beyond-Den 9 Day Förhållande Makeover. Gray har också en förlust kombination vikt och förhållandet video, Mars och Venus Kost Motion Solution-DVD, som syftar till att hjälpa par gå ner i vikt och förbättra deras förhållande.

Även om det finns många motiverande talare och experter med i självhjälpsgrupper videor som hävdar titeln "Doctor", måste man acceptera inte psykiska eller fysiska hälsa rådgivning från en självhjälpsgrupp video utan att först samråda med sin läkare. En läkare skulle kunna rekommendera en viss hjälp till självhjälp video som en del av ett program, men förlitar sig på inrådan av en självhjälpsgrupper video enbart för allvarliga psykiska eller fysiska hälsoproblem rekommenderas inte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.