Hur väljer jag den bästa Meditation Tips?

I dagens alltmer upptagen och ofta stressiga värld, många människor vänder sig till meditation för att uppnå en känsla av lugn och balans i sina liv. Eftersom fördelarna med meditation har blivit så kända, det finns otaliga källor som erbjuder meditation tips och verktyg för att förbättra sin livskvalitet. Oavsett om det är en hemsida, bok, DVD eller personlig instruktör som erbjuder dessa tips kan de varieras ibland i kvalitet och effektivitet beror på ett par viktiga faktorer. Välja den bästa meditationen tips omfattar utvärdering deras ursprung, konstruktivitet, och deras förmåga att passa in i din livsstil.

När du tar meditation tips från en organisation eller centrum är det viktigt att kontrollera legitimiteten i organisationen om det inte i ditt närområde. Varje person kan starta ett företag som säljer varor eller tjänster, utan på utredning, kan du finna att "centrum för friskvård och östra medicin" du har beställt meditation band från är faktiskt en postbox. För att undvika denna typ av scenario, undvika den hemliga annonser i tryckta publikationer eller på Internet som erbjuder löften om snabba resultat, och ger lite eller ingen information om myndigheten i källan. Meditation strategier som åtminstone kommer från en professionell med ackrediteringen eller referenser är de som mest sannolikt har den mest positiva effekter.

Det bästa sättet att lyfta fram konstruktiva meditation tips är att leta efter tips som ger uttrycklig teknik snarare än vaga, icke-specifika instruktioner. Till exempel instruktioner t. ex. "slappna av" och "rensa tankarna" inte ger något konstruktivt verktyg för hur man ska nå tillstånd av avslappning och ett öppet sinne. Men när meditation tips kommer med specifika strategier, såsom återhållande och avkopplande musklerna från topp till tå, eller visualiserar en viss bild för att rensa tankarna, är de mycket mer effektiva.

Meditation tips som kan vara praktiskt ingå i din livsstil är bäst för att bibehålla de positiva effekterna av meditation. Till exempel meditation strategier som kräver komplexa stretching får inte vara möjligt för någon med begränsad rörlighet, eller en meditation system som kräver fullständig tystnad kan vara opraktiskt för någon som bor i en New York lägenhet. Om du inte kan hitta en meditation klass i ditt område som passar ditt schema och livsstil, kanske du vill överväga en meditation reträtt till helt fördjupa dig i en miljö som främjar meditation utbildning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.