Hur väljer jag de bästa Deep Cleanser?

En djup cleanser betyder oftast en ansiktstvätt som är bättre på att ta bort smuts från huden, men även vissa åtgärder på rengöring smuts och olja ur porerna. Användning av en leder förmodligen till färre utslag eller hudproblem. Det finns så många valmöjligheter som finns, kan det vara svårt att välja bara en, men man kan begränsa urvalet genom att överväga sin hudtyp och eventuella särskilda frågor hud de har, vilka typer av ingredienser de gillar att vara närvarande i rengöringsmedel, och om de vill ha den djupa cleanser att arbeta som en peelingen också.

ansiktshud normalt klassas som fet, torr, kombination eller känslig. Fet hud bryter ut enkelt och ibland folk ens märker ansamling av olja i ansiktet under dagen. Torr hud tenderar att mer känslig, är benägen att flagning, och vissa människor har en kombination av fet och torr hud, där framförallt pannan och näsan kan bli fet. Personer som har känslig hud har en tendens att lätt reagera på kemikalier som släpps ut i ansiktet och bör vara medveten om produkter som de väljer. När du letar efter en djup cleanser, klokast det oftast att välja en som grundar sig på hudtyp, men vissa märken har "all typ" produkter.

Behandling av ingredienser kan vara viktigt också. Vissa människor är mycket engagerad i att inte köpa produkter som använder djurförsök till exempel, och kan undersöka grymhet gratis etiketter. Andra vill inte använda en djup rengöringsmedel som innehåller ett stort antal kemikalier. I stället kunde de handlar för god kvalitet till platser som naturliga livsmedel butiker, eller allt på butiker som säljer massor av märken hudvård, såsom Sephora ®. Ett par djupa rengöringsmedel med helt naturliga ingredienser kan finnas på lokal drog butiker.

Ibland är det uppdelningen mellan idén om en djup cleanser och en peelingen. Exfolierande tenderar att en känna lite grov på huden och gnida huden med dem bidrar till att kasta av döda hudceller, vilket hjälper huden att förnya sig snabbare och som kan förhindra att vissa bildning av whiteheads och pormaskar. Deep rengöringsmedel kan krämigare eller soapier i känna, utan att "gnugga bort" känsla. Teoretiskt både exfolierande och någon form av grädde eller tvål cleanser kan djup rengöringsmedel.

Anledningen till att ärendet kräver tanken är att människor ska bestämma om de vill ena eller det andra eller båda. Det är ganska lätt att hitta så många exfolierande som rengöringsmedel, och antingen en kan göra väl. För personer med mycket känslig hud, dock kunde den djupa cleanser vara lite mer nyttig, med mindre risk för att irritera huden.

Några andra förslag kan hjälpa människor att hitta den bästa djupt rengöra. Läsa tidningen recensioner kan vara bra att se hur olika kända märken är klassificerade. Frågar vän med tydlig huden vilket märke de använder är ett annat sätt att gå. Få rekommendationer från läkare, särskilt dermatologer, vara till hjälp också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.