Hur kan jag hitta den bästa Medicare Provider?

För medborgare i Förenta staterna som omfattas av Medicare, är en av utmaningarna att hitta läkare som tillhandahåller de tjänster som de vill med den kompetens de önskar. Det finns flera sätt att hitta och utvärdera ett Medicare leverantören innan du försöker att använda sig av sina tjänster. Här är några idéer som kan hjälpa.

En av dina bästa resurser för en notering av lokal Medicare leverantörer är genom statliga medel. Varje stat i USA har åtminstone ett Medicare kontor som har tillgång till information om för närvarande godkända läkare, optiker och annan vårdpersonal som för närvarande tar Medicare patienter. Om du nyligen flyttat in i ett nytt område, börjar med en lista av detta slag kommer att spara mycket tid och arbete, eftersom du snabbt kan eliminate alla utövare som för närvarande inte har en fungerande relation med Medicare-systemet.

För att få feedback på kompetensen i en viss Medicare leverantör, dra nytta av din sociala kontakter. Fråga vänner och släktingar vad de vet om en leverantör som har fångat ögat. Du vill få information om väsen av läkare och personal till Medicare patienter, vad det innebär att få ett möte, och vilken typ av väntetid kommer sannolikt att ske när du dyker upp för anställningen. Att ha en läkare som du kan umgås med och som har en personal som är personlig och professionell kommer att göra att gå till en medicinsk utnämningen mindre av en rutin.

Du kan också kolla med lokala medicinska organisationer för att identifiera en potentiell Medicare leverantör och få lite bakgrund om hur länge företaget har i praktiken omfattas av expertis och allmänna ställning i den lokala sjukvården. Information av detta slag kommer att hjälpa dig att kringgå läkare som är troligen något oerfarna och ändå hitta potentiella leverantörer som är mer sannolikt att vara mycket kunnig om ditt speciella hälsofrågor.

Om du är ny till programmet, kan du överväga möjligheten att avgöra om din nuvarande läkare är en godkänd Medicare leverantör. Om inte, finns det en chans han eller hon kunde skriva in sig i programmet, så att du kan fortsätta med din nuvarande läkare. Det Medicare program kan ge information om Medicare processen bakom ansökan, villkoren för Medicare leverantör ersättning, och de skyldigheter och det ansvar varje Medicare inskrivning leverantör måste uppfylla för att stanna kvar i programmet. Få din nuvarande läkare att skriva som en Medicare leverantör kommer att göra livet mycket lättare för dig och hjälper din läkare att hålla en lojal patient.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.