Hur kan jag Alert m.fl. att min Drug Allergi?

En drog allergi kan vara ett allvarligt problem, särskilt i en nödsituation, där vårdpersonal rutinmässigt administrera en stor familj av narkotika för att rädda liv. Det finns ett antal sätt för en patient att uppmärksamma personer som han eller hon har en drog allergi, och det är en god idé att se till att olika former av anmälan sker hela tiden, så att budskapet är tydligt förmedlas. Patienterna bör komma ihåg att de inte alltid kan kommunicera med människor som ger sjukvård.

Medic varning armband och halsband är ett vanligt sätt att informera människor om läkemedel allergier. Medicinsk registrering smycken levereras i en mängd stilar, och folk kan troligtvis hitta en version som passar med deras personliga estetiska samtidigt förmedla viktig medicinsk information. Medic varning taggar för plånböcker, resväskor och portföljer finns också tillgängliga.

bära en kort information om hälsa i ens plånbok eller handväska är också en bra idé. Kortet kan innehålla information om ett läkemedel allergi tillsammans med någons blod typ och befintliga medicinska tillstånd. Bära ett sådant kort i handskfacket av ett fordon är också en bra idé, eftersom räddningspersonalen kan gå igenom en handskfacket att få information om en förare i en olycka.

Ett annat alternativ är att utföra de uppgifter i en mobiltelefon. De flesta mobiltelefoner har en "emergency contact" område där folk kan skriva in information om vem som ska ringa i händelse av en nödsituation, tillsammans med ett fält för anteckningar. Detta fält kan användas för att beskriva drog allergier och andra frågor. En digital kamera kan också användas för att lagra information läkemedelsallergi: ta ett fotografi av en sida av medicinsk information och låsa den så att den kommer att ligga kvar på framsidan av minneskortet och därmed säkerställa att när kameran är påslagen, människor kommer att se anmälan läkemedelsallergi tillsammans med annan relevant medicinsk information.

Ett annat alternativ som används av vissa medlemmar av militären och räddningstjänsten är att tatuera information läkemedelsinducerad allergi. Även om denna metod kan tyckas vara lite extrem, ser den till att information inte kan skiljas från patienten. Vissa människor har också "inte återuppväcka" tatueringar. Sådana tatueringar är ofta placerade på bröstet eller inre handleden för att göra dem synliga.

Det finns ytterligare en viktig plats för att logga information läkemedelsallergi: din läkare diagrammet. Personer med läkemedel allergier bör bekräfta att information om deras allergier är tydligt anges i deras medicinska diagram, och registreras på apoteken som de använder. En anteckning på apoteket kan vara livräddande, eftersom apoteket kommer att notera drog allergi vid utformningen och ge läkemedel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.