Hur hittar jag Recensioner av vårdcentraler?

Det finns många sätt att hitta recensioner av vårdcentraler, och det är vettigt att titta på recensioner innan du använder ett sjukhus eller en annan anläggning. De flesta människor, till exempel, skulle läsa filmrecensioner innan man väljer en film att se på en teater, och uppenbarligen hitta bra hälso-och sjukvården är mycket viktigare. Problemet med en sådan översyn är att inte alla är lika, och inte alla exakt definiera vad som granskas.

guldmyntfoten sättet att hitta recensioner av vårdcentraler kan vara att titta på sjukhuset ranking som sammanställts av företag som US News. Sjukhus rangordnas i en rad olika sätt, genom kundtjänst, genom att dödligheten för operationer, och genom granskning av andra läkare. Välja ett sjukhus på 10 bästa eller 100 bästa listor kan försäkra en viss försiktighet, men individuell erfarenhet av något av de vårdcentraler kan fortfarande ändras.

En annan bra källa för att granska medicinska centra är Magnet sjukhuset beteckning. Detta är ett mycket specifikt program som utvärderar omvårdnad på sjukhus. Många Magnet Sjukhus hamnar i topp 100 listor över recensioner av vårdcentraler. Det är viktigt att komma ihåg att sjuksköterskor ofta har den mest interaktion med patienter, och glada och välutbildade sjuksköterskor kan ge bättre vård, och har en lägre patient till sjuksköterska förhållande.

Ett antal oberoende webbplatser lovar att se över kliniker genom att erbjuda patienten recensioner av dem. Dessa kan eller inte kan vara till stor hjälp. Ibland bara en eller två recensioner finns, som sannerligen inte är tillräckligt för att informera människor om ett sjukhus eller en vårdcentral är av god kvalitet. Även om en person har en dålig upplevelse på ett sjukhus måste detta tas med en nypa salt. Denna persons åsikter kan vara helt berättigat eller det kanske inte. Likaså ett positivt utfall inte garanterar kvalitet.

Dessutom kan vårdcentraler vara stor och delas upp i flera avdelningar. En enda sjukhus kan ha en förfärlig pediatrisk avdelning och en usel gastroenterologi avdelning. Hur väl en enda recension arbetar för att klassificera ett helt sjukhus är verkligen diskutabelt.

Människor då kan vända sig till word of mouth, och här är det sannolikt att hitta en hel del motstridiga åsikter. Det är bäst att fråga människor om de särskilda avdelningarna i en vårdcentral där en person kan kräva vård. De som kan läggas in på sjukhus även kan be sjukhuset direkt. Låt inte ett sjukhus att kringgå frågor om dödlighet efter vissa operationer. De har dessa uppgifter, och om de är ovilliga att dela den, anser en annan vårdcentral, även om vissa patienter inte har mycket till val om vilka sjukhus eller han utnyttjar.

Det sägs ofta nu att människor måste vara sin egen läkare och sjuksköterskor. På ett sätt finns det sanning i detta uttalande. Att ha en person i närheten (släkting, vän, make /maka) som lyssnar på vad omsorg måste göras och vem som förespråkare för patienten är mycket viktig. De flesta medicinska centra nytta när patienter har förespråkare som är mycket engagerade i processen för sjukvård. Till slut, efter någon som kan detta advokat eller fylla denna roll för någon annan kan vara viktigare än en vårdcentral översyn. Som bevisat många gånger, även de bästa sjukhusen gör misstag, och en kunnig patient advokat som övervakar vården kanske kan förhindra att vissa av dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.