Hur får jag fina linjer och rynkor?

hitta bästa sättet att minska fina linjer och rynkor kan vara ett oerhört frustrerande uppgift. Med så många olika lotioner, krämer, rengöringsmedel och andra produkter på marknaden, är det svårt att tala om effektiva punkter från dem som är lite mer än vackra förpackningar. Varje effektiv linje och rynkbehandling fungerar bara på vissa typer av linjer och rynkor. Därför är det bästa sättet att avgöra vilken behandling som fungerar för dig är att fundera över vilken typ av rynkor och linjer som du sysslar med.

ytliga rynkor och linjer kan elimineras med hjälp av icke-invasiva lasrar. Dessutom aktuella krämer som skrivs ut av hudläkare kommer att bidra till att undanröja skada ytan huden. Även lokala krämer kan ta upp till två månader för att arbeta, de flesta laser patienter se resultat inom sex sessioner. I en nackdel med laserbehandling är kostnaden för själva förfarandet, som kan vara ganska dyra.

Deep-set fina linjer och rynkor skall handhas av en licensierad plastikkirurg. Tyvärr kan denna typ av hudskador inte ifrågasättas genom att binda dig till en dermatolog-föreskriven hud regim. Ansiktslyftning, mini ansiktslyftning, och fyllmedel injektioner är det bästa sättet att vända djupa linjer och rynkor. Även om dessa förfaranden är invasiva, producerar de bästa resultat för människor som kämpar mot djupa fina linjer och rynkor.

Bortsett från kirurgiska ingrepp, det bästa sättet att eliminera alla typer av hud veck är att hålla sig borta från solen. Iklädd ett skyddande solskydd varje dag, även under vintermånaderna, är viktigt, detta är inte tillräckligt. Ta dig tid att sätta en solhatt på sittande på en strand eller ute i det fria. Använd god kvalitet solglasögon som skyddar den känsliga huden runt ögonen, och se till att hålla sig hydrerad medan du är i direkt solljus.

Om du redan kämpar fina linjer och rynkor, vistas i solen kommer bara att hindra ytterligare hud veck från utvecklingsländer. I detta fall med hjälp av en kvalitet fuktkräm hjälper. Moisturizers har förmåga att feta hud i ansiktet, vilket minskar uppkomsten av linjer och rynkor. Använda en fuktkräm varje dag är ett bra sätt att undvika ytterligare hudveck-glöm inte att välja en fuktkräm med solskyddsfaktor!

Förutom alla de saker som anges ovan, besök med en licensierade hud estetiker kan också göra underverk. Dessa yrkesgrupper kan ge dig ett antal hud behandlingar som bidrar till att minska några fina linjer och rynkor du har. När du kombinerar sön mening, en hud rutin, och med hjälp av en hud expert kommer du sannolikt kunna minska fina linjer och rynkor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.