Hur Behåll jag en lista Baby Sleep?

barn föds med ett oskrivet blad i hänsynen till en sömn schema. De vet inte när det är dags att ta en tupplur eller gå till sängs för natten. De vet inte att deras föräldrar vill sova på natten och vara vaken under dagen. Detta kan vara den svåraste delen av att vara en förälder, som vi behöver sömn för att behålla vårt förstånd. Att sätta barnet på en sömn schema kommer att minska er genom dessa svåra tider.

Den viktigaste delen av inrättande av en sömn schema är att ha en sänggåendet rutin. Till skillnad från vuxna kan barn berätta inte tid med en klocka. Det enda sätt de vet vilken tid på dagen det är genom signaler från dig. Den sänggåendet rutin bör påbörjas vid samma tidpunkt varje dag. Det bör vara icke-stimulerande och avkopplande för dig också, eftersom ett barn kan plocka upp på dina vibbar.

En idealisk sova schema börjar med ett avkopplande bad. Kontrollera att vattnet inte är för varmt, men tillräckligt varmt för att förhindra att ditt barn från att få frossa. Du kan antingen ta ett bad med ditt barn, vilket är en stor bindning stund, eller utföra en diskho bad. Många baby bad produkter tillverkas med lugnande dofter, till exempel lavendel och vanilj, och är ett bra komplement till ett bad tid rutin.

Uppföljning badet med en spädbarnsmassage. Detta är ett underbart sätt att hjälpa barnet att slappna av och upprätta en sömn schema. Det kan också hjälpa till med att skapa förtroende och upprättande av ett band mellan dig och ditt barn. Använd en lugnande lotion och se till att rummet är varmt,

Klä ditt barn i pyjamas att han får veta att det är läggdags. Så småningom kommer han att lära sig att inse att pyjamas menar det är dags att sova hela natten. Detta kommer inte att hända på en gång men så småningom, konsekvent, kommer han att vara på en sömn schema och kommer att sova gott hela natten.

mata ditt barn innan man lägger henne till sängs. Se till att hon inte är overstuffed, för att förhindra en orolig mage, men hon borde vara nöjd. Hunger är den främsta anledningen till att barn vaknar på natten. I början kommer de flesta nyfödda vakna upp äta så magen är fortfarande mycket liten.

Lägg barnet i sängen, fortfarande vaken, men sömnig. Detta kommer att lära honom att sätta sig till sömns om han vaknar mitt i natten. Om hon gråter, låt henne veta att du finns kvar genom att gnugga hennes rygg och sedan lämna rummet igen. Hon får gråta ett par minuter de första nätterna men när hon lär sig att du alltid är där, kommer hon att gå till höger för att sova. Tålamod och konsekvens är viktiga för att etablera en sömn schema.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.