Vilka är de tecken på Childhood Depression?

Depression kan hända att barn, men de vanligtvis inte har den känslomässiga språket eller know-how för att uttala att de lider av det. Oftast är det upp till föräldrar och vårdnadshavare att leta efter tecken på barn depression och avgöra om och när ett barn behöver hjälp. Den deprimerade barn kan vara mycket annorlunda än den deprimerade vuxen eller tonåring. Men det är användbara checklistor som kan hjälpa föräldrar vara medvetna om vad symtomen skulle de flesta föreslå detta tillstånd.

Barn kan verkligen sörja och känna sorg, men när symtom på sorg och sorg varar längre än ett par månader , särskilt under en incident, kan depression anges. Till exempel ett barn vars föräldrar är skilja kan ha många beteendemässiga, fysiska och sociala förändringar som tyder på stor sorg och förödelse. Vad du ska titta efter är hur länge symtomen fortsätter. Om inga positiva förändringar noteras inom några månader efter en svår olycka, kan barnet uppleva äkta barndom depression. Bästa skyddet för barn upplever tuffa övergångar eller förluster är att skaffa dem i behandling så de kan hjälpa lära sig att hantera sorg och andra svåra känslor, och så en läkare kan hålla uppmärksam på tecken på depression uppstå.

Saker att se i barndomen depression är några fysiska förändringar som viktförändringar, ointresse för mat eller äta för mycket, trötthet, dålig sömn vanor, tendens att gå långsammare med mindre igång och spela, och ökning av den fysiska sjukdomar som verkar ha någon tydlig orsak (huvudvärk och ont i magen). Socialt barnen får uttrycka depression lika ofta tristess eller ointresse för aktiviteter, svårigheter att behålla vänner eller dras tillbaka från kamratkretsar och dålig koncentration i skolan eller betydande minskning av klass värden. Emotionella förändringar kan innefatta irritabilitet, gråtmildhet, blyghet, clinginess, och diskussion att dö, och Självhatande eller låg självkänsla uttalanden. Vissa barn, även unga, kan skada sig själva eller ta deras känslor ut på andra genom att orsaka fysisk skada.

Det är mycket viktigt att behandla vissa symptom med snabba åtgärder. Barn som skadar sig själva eller andra eller som diskuterar vill göra det här, är allvarliga känslomässiga problem. Diskussion att dö eller självmord bör tas på största allvar. Naturligtvis kan vissa nyfikenhet om att dö uttryckas om ett barn har nyligen genomgått ett dödsfall i en familj, särskilt för en nära familjemedlem eller till och med ett älskat husdjur. När denna diskussion passerar över i en önskan att dö, kan det vara sant självmordsrisk, och att barnet behöver uppmärksamhet och omsorg.

Några symptom på barndomen depression inte nödvändigtvis ett barn som lider av detta villkor. Föräldrar bör leta efter förekomst av flera symtom som, när de tas tillsammans, åtminstone uppgifter om ett barn, ska kontrolleras för depression. Screening görs vanligen med hjälp av psykologer, psykiatriker eller terapeuter och är bäst att utföras av de yrkesverksamma med stor erfarenhet av att arbeta med barn.

Precis som barndomen depression kan vara annorlunda uttryck än vuxna depression, kan behandlingen vara annorlunda också. Vissa barn kan behöva medicinering och terapi, och andra kan endast kräver behandling. Vad som orsakat depression, om orsaken kan fastställas, kan vara av värde indikerar när medicineringen är lämpligt.

terapi för depression hos barn kan koncentrera sig mer på konst eller spela terapi. De flesta yngre barn inte gör mycket bra i traditionella forum samtalsterapi. De är mer benägna att svara på behandling metoder som är speciellt utformade för barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.