Varför ska jag dricker vatten efter en massage?

dricka vatten efter en massage ofta rekommenderas av massage terapeuter och andra hälso-och sjukvårdspersonalen och sjukvård, av olika skäl. I själva verket, dricksvatten i allmänhet är en bra idé, eftersom kroppen fördelar ett adekvat hydrering, och man använder vatten kommer att hjälpa njurar och andra organ process olika ämnen som rör sig genom den mänskliga kroppen regelbundet. Dricksvatten innan en massage också rekommenderas starkt, eftersom det kommer att göra det lättare för massageterapeut att utföra djupa arbete återfuktande musklerna så att de är lättare att manipulera.

Det finns primära orsaker för människor att dricka vatten efter en massage. Den första har att göra med ämnen som avges från musklerna som massageterapeut manipulerar dem, och den andra har att göra med att se till att musklerna i kroppen är ordentligt släckt.

När det gäller det första skälet , vatten efter en massage hjälper kroppen att spola ut eventuell ackumulerad material i muskler som frigjordes under massagen. Särskilt i fråga om djup vävnad massage, stimulerar massage omsättning i kroppen men uttryckte vatten, salt och andra mineraler från muskler och cirkulation är avsett att transportera bort avfall som genereras av celler. Genom att förse kroppen med mycket vatten, kan massage kunder hjälpa sopa bort dessa avfallsmaterial, annars kan de bygga upp, vilket leder till muskelvärk och ömhet efter en massage.

När det gäller lymfmassage, dricka vatten efter en massage är särskilt viktigt, eftersom stimulering av lymfcirkulationen systemet kan generera ett stort utsläpp av avfall i kroppen. Om man tänker på lymfsystemet som Avloppsrör av kroppen, samla oönskat avfall och transporterar bort för bortskaffande är lymfmassage som ett avlopp renare, så vatten hjälper spola avloppet, i en mening.

mycket viktigt att människor dricker vatten efter en massage eftersom massage kan torkningen. Manipulering av muskler förbrukar dem vatten, och även flyttar vätskan i interstitiell mellanrum mellan musklerna runt. Genom att dricka vatten, kan människor rehydrera sina muskler, minskar risken för smärta och ömhet i dagarna efter en massage. Av samma anledning, folk dricker vatten efter träning och andra former av ansträngning, eftersom när musklerna är bearbetade, de förlora vatten och elektrolyter.

Många människor vill också dricka ett glas vatten efter en massage eftersom det hjälper föra dem ned på jorden. Efter en massage, kan människor känna sig lite Spacey och desorienterade, med ett glas vatten medan du sitter på massage bordet kan bidra till kroppen och sinnet tillbaka till nuet, och det ger kunden tid att sakta återvända till den verkliga världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.