Vad bör jag veta om Triathlon Training?

start den en triathlon utbildningsprogram är ett underbart sätt att rivstarta någon kondition. Ordet "triathlet" kan skrämma vem som helst, men aldrig rädd. Oavsett konditionen, bli en triathlet är möjligt med lämpliga triathlon utbildningsplan.

Det första steget till en triathlon utbildningsprogram skulle vara att definiera ett mål genom att hitta en ras. Det finns ett antal olika typer av tävlingar. En sprint triathlon i allmänhet är det kortaste avståndet triathlon lopp, i genomsnitt en 1/2-mile (. 8 km) simma, en 13-mile (21 km) på cykel, och en 3,1 mil (5 km) kör. Internationella eller olympiska distans triathlon är dubbla sträckan av en sprint. Sedan kommer den halva Ironman, eller halv-järn, sträcka på en 1,2 mil (1,9 km) simma, en 56 mil (90 km) på cykel, och en 13,1 mil (30 km) kör. Den Ironman, eller full, är Triathlon dubbla avståndet mellan halv-järn. När ett ras har valt, kan triathlon träning börja.

En triathlon består av simning, cykling och löpning, så en kombination av dessa sporter i en triathlon fitness plan är viktiga. Ju längre loppet sträcka som valts, desto mer veckors träning kommer att behövas. I början av ett träningsprogram, som gjorde första målet att skapa en bra bas i varje sport, till att börja med lägre Sträckan och, som träningen fortskrider, arbetar för att den högre Sträckan av loppet. En enkel nen omfattar två dagar i veckan i varje av de tre sporter, som lämnar en dag i veckan för att vila.

När man väljer en ras, vara medveten om vilken typ av simma inblandade, eftersom detta kommer att påverka typ av utbildning behövs. Tävlingar kommer att ha antingen en pool simma eller ett öppet vatten simma, vilket sker i en sjö eller i havet. För en pool simma kan det vara fördelaktigt att ansluta sig till ett bad eller en triathlon program för att lära sig att räkna varv och flytta från väggarna så snabbt som möjligt. För öppet vatten simmar, är det fördelaktigt att utöva simning i öppet vatten eller åtminstone en lång kurs eller 50-meters pool. En annan färdighet som behövs för öppna vatten simmar kommer att vara "observation", vilket är att lyfta huvudet ur vattnet för att kontrollera din riktning och framstegen mot de bojar som markerar simma kursen.

kan Cykeln utbildning ske med en kombination av stillastående cykel och på väg rider cykling. Det är viktigt att få bekväm på vägen med en cykel innan tävlingsdagen: växling, få vatten och de grundläggande reglerna för ridning med eller kring andra.

Som triathlon träningen fortskrider, är det viktigt att öva Uppgifter om ras som inte behandlas när man arbetar på en idrott en dag och en annan nästa. Det är här övergångar och tegel spelar in. Öva övergången från en modalitet till den andra är korrekt kallas övergången. I en tävling har varje triathlet egen övergång området kan inrätta allt som behövs för att byta sport. Öva att sätta cykel skor på våta fötter eller hur man diskret förändring blöta kläder i ett öppet område är viktiga komponenter i denna.

En "tegelsten" är en term som används för att öva mer än en idrott med liten eller ingen tid däremellan. Till exempel är en tur /run tegel satsa på en 5-mil (8 km) cykeltur och sedan gå ut och köra 2 miles (3,2 km). Tegel är en viktig del av utbildning för triathlon, eftersom de simulera vad som händer under tävlingsdagen och hur kroppen reagerar på att ändra de muskelgrupper som används i varje sport.

Om att bli en triathlet självständigt verkar överväldigande, det finns ett antal program, nationellt eller lokalt, som sponsrar triathlon program eller tränare som post triathlon konditionen planer som kan uppmuntra eller incitament att gå in i världen av triatleter. Om du lägger dig till den, utbildning för ett triathlon och deltagande, oavsett om konkurrerande eller bara komplettera den, kan vara en av de mest givande upplevelser av ditt liv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.