Vad bör jag veta om Neck Fettsugning?

Fettsugning är en elektiv kosmetisk operation som tar bort fickor av fett från olika delar av kroppen. Ett område som har blivit en populär plats för fettsugning är halsen. Åldrandet leder till en försvagning av hudens elasticitet, vilket hängande, slapp, och tydligen resulterar i en öppen inbjudan till fettvävnaden inlåning till parken och hänga i udda ställen på en permanent basis. Detta är besvärligt för många och att bekämpa detta åldrande effekt är halsen fettsugning ett populärt alternativ.

Alla kirurgiska ingrepp har risker, och det är viktigt en kirurgisk kandidat utforska dessa risker, samt anta en realistisk syn på den troliga resultatet av en kosmetisk förfarande. Den första punkten är alltid en patientens aktuella hälsa. Ju friskare patienten är, desto lägre risk för problem som kan uppstå komplikationer i samband med operation. Risker bör vägas mot nyttan innan beslut fattas om att gå vidare med någon medicinsk åtgärd.

Den största fördelen med hals Fettsugning är det förtroende som är återtas av dem som är kraftigt störda av en hängande hals eller "dubbel" hakan . Eftersom ansikte och hals är mycket framträdande områden, kosmetiska behandlingar på den platsen kan ha en dramatisk effekt. En spänd, fast halsen i stället för en fetare, kan mjukare hals slå år bort den visuella ålder av en patient. Dock måste patienten hålla förväntningarna realistiska, och sedan besluta om förväntningarna är värt risken för kirurgi.

Om så är fallet, är det första steget till halsen fettsugning samrådet. En kirurg kommer att ta en sjukdomshistoria och ställa frågor om vikt svängningar, livsstil och kroppsuppfattning. Hon kommer att bedöma hudens elasticitet, leta efter övergripande muskeltonus, viktfördelning, och områden som är utsatta för fetthaltiga avlagringar. Förfarandet kommer att förklaras i detalj och kirurgen kommer att besvara några frågor angående förfarandet halsen fettsugning.

På dagen för operationen, kommer halsen precis ska markeras för fett bort, kommer ett IV ska införas att säkerställa lämpliga nivåer av kroppsvätskor skall upprätthållas, och antingen en lugnande medel kommer att ges, eller narkosläkaren kommer att förvalta allmän anestesi, beroende på läkarens rekommendation av narkosmedel.

När förfarandet inleds, ett litet snitt görs bakom öronen eller under hakan. Ett rör som kallas en kanyl sitter i feta områden. Detta rör bryter upp fetthaltiga avlagringar, då en hög effekt vakuum suger fetthaltiga avlagringar ut, lämnar huden, muskler och nerver intakt. Hals fettsugning tar ungefär en timme, kan göras som en poliklinisk förfarande med lokalbedövning eller narkos om en patient har mer omfattande områden som kräver behandling.

Normalt kräver halsen fettsugning inte en övernattning på ett sjukhus och patienter kan återvända hem efter några timmar. Blåmärken och svullnad bör förväntas, men de flesta kommer att vara borta inom några veckor. Patienter kan återgå till stillasittande jobb inom några dagar, och de flesta andra inom en vecka. Stygnen kommer antingen upplösas eller tas bort i cirka tio dagar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.