Vad är hälsofrämjande effekter Wheatgrass?

Wheatgrass har vissa dokumenterade positiva hälsoeffekter. Det är en stor källa till fiber, vilket kan bidra till att upprätthålla tarm regelbundenhet. Wheatgrass har också antibakteriella egenskaper, är en bra källa av järn, och kan bidra till att minska symtom på ont i halsen när en gargles med sin saft. Wheatgrass är ca 70% klorofyll, vilket kan bidra till att minska dålig andedräkt och kan bidra till matsmältningen. Vissa säger att en liten wheatgrass på hudsår kan fungera samt aktuella antibakteriella krämer som Neosporin?

Trots dess fördelar, hade de stora anhängare av wheatgrass pressning, Anne Wigmore, en del mycket konstiga idéer om dess fördelar. Wigmore ansåg bestämt att wheatgrass kunde bota cancer, galenskap och aids. Faktum är att för denna sista tro, stämt Massachusetts Attorney General Wigmore. Hon vann, eftersom domaren Wigmore var som utövar sina första tillägget rättigheter. Men hennes anspråk är långt ifrån kontrollera.

Fortfarande

ser en wheatgrass ofta, särskilt i populära saft och butiker smoothie. Den wheatgrass brukar anges i magasinen där den plockas direkt och Juiced per kundens beställning. Tyvärr kan wheatgrass odlas inomhus har inte så många fördelar som wheatgrass odlas utanför.

I inomhus eller i växthus inställningar för wheatgrass används ofta innan det når maximal näring potential. Eftersom dessa inställningar är relativt lindriga, växer wheatgrass snabbt. I själva verket växer för snabbt för att verkligen få tid att utveckla hela sin enkla kolhydrater (socker) i komplexa kolhydrater. Dessutom kanske inte är så rik på vitaminer i detta skede än de flesta tror.

I stället har forskare analyserat att wheatgrass odlas utomhus eller inomhus inte bör plockas tills den når "fogning. "Skarvning sker på samma sätt som en växt skott fröställningar. I de flesta juice butiker, wheatgrass plockas innan fogning uppstår.

Många hävdar wheatgrass ger dem omedelbar energi. Detta påstående kan inte vara långt bort märket. Wheatgrass som fortfarande innehåller en hel del enkla kolhydrater kommer att vara en utmärkt källa till energi, men kortfattat. Men om wheatgrass tillåts nå fogning, kommer det att få komplexa kolhydrater, vitamin C och E, betakaroten och kalium.

Wheatgrass sällan ström under på detta sätt. Därför sina hälsovinster kan vara försumbar. Får dock en ännu dra nytta av klorofyll i wheatgrass.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.