Vad är det Bar Metod träningsprogram?

Bar Method ™ är ett träningsprogram som fokuserar på vid förlängning muskler och bränna fett. Den praxis som innebär att man använder en stadig stol eller balett Barre. Resultaten av övningarna ingår tillplattade mage, avlånga och tonade musklerna i benen, ett lyft säte och väl sträckt muskel i hela kroppen. Baren Metod ™ liknar intervallträning eftersom kroppen växlar från intensiv träning till stretching. Detta resulterar i definierade muskler och en ökad förbränning av fett kalorier.

Burr Leonard skapade Bar Method ™ när hon öppnade en Lotte Berk studio 1991. Tillsammans med sin partner, Carl Diehl, hon utvecklat Bar Method ™ för att ge en snabbare träning, liknande den för balett dansare, som skulpterar kroppen snabbt. Hon förvaltar för närvarande det premiärer av studios över hela USA, publicerar fitness information, och producerar fitness DVD-skivor.

pilates och yoga liknar denna metod, men Leonard program beskrivs som en mer intensiv träning med snabba resultat. Dessutom skiljer denna metod från yoga med tyngdpunkt bara på konditionen, snarare än kropp-själ-anslutning och andning. Medan Pilates tendens att fokusera på arbete de mindre muskelgrupperna, förlänger Bar Method ™ och stärker de större muskelgrupperna.

Förutom fördelarna med att förlora vikt och förbättrat utseende av muskler kan Bar Method ™ ökad livslängd och uthållighet genom att skapa många av de fördelar av aerob träning. Studier har visat att ökad muskelmassa kan bidra i kampen mot cancer, diabetes samt hjärtsjukdomar. Andra förbättringar i hälsa som vunnits genom denna metod är bland annat förbättrad kroppshållning, minskad ryggsmärta, och muskel stabilisering i skadade eller svaga områden i kroppen.

En klass som erbjuds i denna metod skulle fokusera på kontrakt och stretching muskler medan isolera specifika muskelgrupper. Klasser undervisas på Bar Studios över hela USA, däribland många i Los Angeles, Kalifornien. Många populära skådespelerskorna i Hollywood har vänt sig till detta arbete för att upprätthålla och förbättra sin kondition, hälsa och kroppshållning.

En typisk Bar Method ™ klass innebär kortfattat, att uppvärmningsövningar varm i kroppen och ökar hjärtfrekvensen. Sedan är fri vikt övningar ingår, liksom push-ups och stretching med hjälp av en balett Barre. Nästa fokuserar klass på underkroppen genom att eleverna genom en serie stående övningar, med hjälp av ribban för stöd, och övningar golv som fungerar kärnan och sätesmusklerna. Slutligen utför klassen en uppsättning långsam sträcker sig som en nedkylningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.