Vad är Medicare Prescription Drug Coverage?

Medicare receptbelagd medicin täckning är en ganska ny och ofta valfri del av Medicare tjänster. Det också kallas Medicare del D, och tillgången till denna täckning började 2006, med första inskrivning början under de senaste två månaderna 2005. Traditionella Medicare del A (sjukhus) och B (medicinsk) har inte många bestämmelser för att täcka receptbelagda läkemedel, trots att de kan täcka ett par, och detta skapade betydande ekonomisk börda för vissa pensionärer. Medicare receptbelagd medicin täckning får ett antal privata försäkringsgivare att komma in och erbjuder någon drog täckning för seniorer, som i vissa fall skulle man kunna sätta genom subventioner när seniorer är mycket låga inkomster.

Det finns många avsnitt D planer att välja mellan och de var och en kan ha olika sätt att fördela förmåner. Ett antal av dessa planer bedöma flera hundra dollar i avdragsgilla avgifter innan de börjar receptbelagda läkemedel täckning, men några kan börja med att copayments om narkotika. Priset på en plan, vilka typer av narkotika, och planera för prissättning av läkemedel varierar mellan olika plan. Detta kan göra att välja ett plan ganska svårt, även om hälsoministrar webbplats kan vara till hjälp att lära sig om del D och göra val på konkreta ärenden.

Det brukar finns en tidig avdragsgill med planen är att ett par hundra dollar, och då folk får betala en procentsats (coinsurance) eller en copayment. Medicare deltagarna måste också titta på en högre nivå avdragsgilla eller plan utgiftstak. När människor når flera tusen dollar att spendera, kan de nått slutet av täckning för året, särskilt om de inte låg inkomst. Med tanke på priset på läkemedel, en komplex och kroniska sjukdomar kan lätt nå denna gräns, och ungefär en av fyra personer får slut på täckning före årsslutet

En del av detta problem kan bero på hur Medicare Prescription Drug, förbättring och modernisering lagen skrevs. Många känner att Medicare receptbelagd medicin täckning var särskilt underskreds av det faktum att dess lagstiftande villkor helt konkret gjort det omöjligt för den federala regeringen att arbeta med läkemedelsindustrin att sänka eller standardisera läkemedelspriser. Det faktum att regeringen inte i något belopp sätt kontroll över kostnaderna, innebär kostnader är höga för seniorer och försäkringsbolag som erbjuder planerna. Vissa människor väljer att inte få Medicare del D beror på att den kan representera mycket besparingar, även om de människor som tar många receptbelagda mediciner vanligtvis kräver att skyddet åtminstone delvis uppfylla sina kostnader.

Ett alternativ till Medicare receptbelagd medicin täckning deltar i del C eller ett Medicare Advantage plan som erbjuder receptbelagda läkemedel fördelar. Det finns många planer som fungerar som HMOs eller offentliga postoperatörer och ge människor tillgång till receptbelagda läkemedel direkt utan att nödvändigtvis ta ut en självrisk. Det bör noteras att inte alla del C planer erbjuda Medicare täckning receptbelagda läkemedel. De som tillkommer i Medicare bör definitivt jämföra planer och läsa alla finstilta för att avgöra täckningsgrad. Om en del C plan omfattar narkotika fördelar, är det inte nödvändigt att skriva in sig i ett Medicare receptbelagd medicin täckning eller del D plan också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.