Vad är Lifestream Massage Technique?

Lifestream Massage Technique är en typ av massage undervisas på Lifestream Massage School i Napa, Kalifornien. Skolan erbjuder ett omfattande program massage certifiering som är inriktad på människor som vill kunna arbeta i skidorter och spa efter examen, och en rad olika tekniker lärs ut på skolan med målet att öka hirability efter examen. Terapeuter som har fått utbildning i Lifestream Massage Technique är i hög efterfrågan i vissa regioner i världen.

Denna typ av massage är utformad som ett medium djup vävnad massage, vilket innebär att terapeuten tar några djup vävnad arbete, men inte tränga för djupt. Det kombinerar aspekter av det svenska massage och djup vävnad massage med målet att koppla av klienter och samtidigt ge några av fördelarna av massage. Traditionella djup vävnad massage kan vara lite för intensiv för vissa klienter, speciellt människor som får massage på orter med målet att avslappning, men traditionella svenska kanske inte löser alla kundens frågor. Den Lifestream Massage Technique är tänkt att göra en avvägning mellan de två.

Tekniken handlar inte bara om kunden. Terapeuter lär sig att erbjuda Lifestream Massage Technique i timslånga sessioner, så att den lätt kan passa in i ett spa eller resort schema, till skillnad från 90 minuters sessioner som ofta rekommenderas för djup vävnad massage. Terapeuter lär sig också om biomekanik när de studerar Lifestream Massage Teknik, lära sig att ta hand om sina kroppar så att de kan arbeta i en friskare och mer produktiv sätt. Metoden främjar också effektiviteten med terapeuter som använder sina kroppar som verktyg för att ge en bra massage utan att förbruka eller skadar sig.

En terapeut som har studerat Lifestream Massage Technique kan ha mer uthållighet än terapeuter utbildade i mer traditionella villkor. Detta är en fördel för potentiella arbetsgivare, som kan dra nytta av terapeutens förmåga att boka ett fullspäckat schema, och för de terapeuter som kan erbjuda mer massage i en dag, vilket skulle göra mer pengar.

Denna typ av kaross kan också vara till stor nytta för kunderna. För människor som är nervösa djup vävnad massage, det Lifestream Massage teknik kan en mild inledning, visar att djup vävnad massage inte behöver vara smärtsamma. Kombinationen av avslappning och förbättringar av fysiska tillstånd kan också vara värdefulla, särskilt för kunder som kan vara ansträngande sina kroppar med nya aktiviteter på en utväg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.