Hur väljer jag det bästa kosmetisk tandläkare?

När det gäller utseendet på dina tänder, är det viktigt att välja den bästa kosmetisk tandläkare att du kan hitta. Denna process kan vara svårt, eftersom det finns ett antal kosmetiska tandläkare tillgänglig. Det första steget mot att välja det bästa kosmetiska tandläkare är att tala med din vanliga tandläkare.

Din primära tandläkaren kommer att kunna berätta för dig om du behöver söka ytterligare tandvård. Om din tandläkare meddelanden specifika problem med din benstomme, tandkött, tänder, eller ocklusion, du kan hänskjutas till en ortodontist, parodontolog, endodontist eller andra tandläkare. Även om dessa specialister är inte kosmetiska tandläkare, kommer de flesta patienter med dental bekymmer behöva besöka en särskild specialist före söka upp en kosmetisk tandläkare.

Om du inte har någon större tandproblem, då ditt allmänna tandläkare kommer fortfarande att kunna peka i rätt riktning mot en kosmetisk tandläkare. Be din primära tandläkare för en kosmetisk tandvård remiss. Bortsett från att söka hänskjutandet av din nuvarande tandläkare är det också en god idé att tala med dem omkring dig som har genomgått kosmetisk arbete. Samla båda typerna av remisser är ett bra sätt att se till att du väljer den bästa kosmetiska tandläkare tillgänglig.

Förutom att söka alla typer av remisser, är det viktigt att kräva att varje potentiell professionell några viktiga frågor. Först, ta reda på om de är medlem i American Academy of Cosmetic Dentistry. Tandläkare som är en del av denna förening är skyldiga att genomgå etiska, praktiska och läkarundersökningar innan praktiken. Därigenom skulle de tandläkare som är en del av American Academy of Cosmetic Dentistry är ofta det bästa kosmetiska tandläkaren proffs tillgängliga.

Nästa ber alla kosmetiska tandläkare eller om de kan utföra en full mun återuppbyggnad. Vissa tandläkare har endast möjlighet att utföra hälften av denna uppgift, vilket innebär att du kan behöva söka andra yrkesverksamma om du är i behov av omfattande rekonstruktiv arbete. Om du är en kandidat för denna typ av arbete, då är det bäst att hitta en kosmetisk tandläkare som kan genomföra hela förfarandet.

också överväga att be varje kandidat om vilken typ av utrustning som de användning. Kommer du valt kosmetiska tandläkare använder den senaste tekniken? Kan de ge fotografier och modeller i samband med ny teknik? Slutligen, ta reda på hur länge en tandläkare har övat. Om du inte känner dig bekväm med en ny licens kosmetisk tandläkare, kanske du vill hitta någon som är har övat i ett antal år. Å andra sidan, kommer någon nyligen av utbildning förmodligen har mer kunskap om den senaste tekniken och teknik. Hitta de bästa kosmetiska tandläkaren kommer ofta att man hittar någon som du kan lita på att arbeta med dina tänder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.