Hur väljer jag det bästa hemorrhoid Cure?

Välja det bästa hemorrhoid botemedel kan ta lite tid och tanke. Människor bör först bekanta sig med olika behandlingar för hemorrojder så att de kan göra medvetna val om de bästa metoderna. Dessutom, särskilt när villkoret inte kan behandlas genom över disk eller botar hem bör människor konsultera en kunnig läkare, eller ett par av dem att få ett par yttranden och hjälpa dem att se över de tillgängliga alternativen.

Det kan finnas många potentiella hemorrhoid bota metoder, och dessa kan bero på svårighetsgraden av sjukdomen. Vissa människor utveckla en enda extern hemorrhoid efter en dålig fall av diarré. Spendera ett par dagar gör SITZ bad eller suger, och badda den tillväxt med kuddar trollhassel skulle vara tillräckligt. Att äta en kost rik på fibrer, vilket bulk upp men mjuknar tarmrörelser och förhindrar ansträngning, kan öka ett botemedel. Vissa människor gynnas också av att använda en hemorrhoid grädde.

Gravida kvinnor ofta tar denna strategi som en hemorrhoid bota, under advisement av sina läkare. Eftersom deras tillstånd ofta är begränsad till längden på graviditet och kan inte förrän den tredje trimestern, en mer aggressiv botemedel kanske inte nödvändigt. I själva verket kunde många människor dra nytta av denna strategi med ett fåtal enheter som hjälper till att få igenom tillstånd med mindre smärta, såsom hemorrhoid kuddar för att lättare sitta och mindre ansträngande.

Det är inte alla människor har ett tidsbegränsat tillstånd och vissa människor kan rutinmässigt få yttre hemorrojder eller framfall av hemorrojder, som är interna de som kan sticka ut ur anus. När många av dessa är närvarande, om hem metoder inte fungerar, eller om inre hemorrojder är en källa till betydande blödning kan människor vill utforska hemorrhoid bota alternativ som finns från en läkare.

Det finns flera olika val. Vissa hemorrojder kan tas bort med värme, radiofrekventa vågor, injektioner kemiska lasrar. En annan metod är att placera ett band runt hemorrhoid som avlägsnar blodtillförseln från den. Detta gör att den krymper, och hemorrhoid och bandet brukar falla av inom några veckor. För vissa är ett bättre hemorrhoid bota erbjuds av kirurgi.

Det finns två operationer som kan användas-hemorrhoidectomy och hemorrhoidopexy. Den första tar bort kirurgiskt varje hemorrhoid, och den andra använder en stapelvara att trycka dem på plats. Båda operationer har fördelar och nackdelar. Som en hemorrhoid bota, hemorrhoidectomy har mycket lägre återkommande, men häftning oftast har snabbare återhämtning tid och är en mindre omfattande operation. Oavsett vad kirurgi väljas, människor måste fortfarande arbeta med beteenden som kan orsaka detta villkor att upprepa, och det innebär att ansluta sig till kostrådgivning och konsumera en kost rik på fibrer.

Med tanke på alla de val, det är svårt att säga vilket är det bästa hemorrhoid bota. Det är mycket individuellt för varje person. När detta villkor inte kan få hjälp av behandlingar i hemmet, med en pålitlig läkare är det bästa valet en person kan göra. En kunnig läkare som är känsliga för denna fråga och villig att samarbeta med en patient för att göra val, kommer att bidra mest folk avgöra vilket alternativ som är lämpligast för dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.