Hur väljer jag det bästa Foaming Cleanser?

Med alla de olika rengöringsmedel som finns, väljer en stor skummande cleanser kan vara svårt. Innan de köper något rengöringsmedel, anser tre viktiga saker: hudtyp, läkemedel eller utan läkemedel, och målet kroppsdel. Börjar söka efter en cleanser genom att bestämma hud-typ.

Som en allmän regel, skummande rengöringsmedel tenderar att torr hud mer än andra rengöringsmedel gör. En person som redan har torr hud kommer inte att gynnas av en torkning hudrengöringsmedel. Vidare personer som använder akne behandlingar kanske inte vill köpa en skummande rengöringsmedel, eftersom de två produkterna tillsammans kan resultera i extra torr hud. I stället kan rensningen krämer och barer vara ett bättre val.

En del människor hävdar att bar tvål är grova på huden, detta är inte nödvändigtvis sant. Vissa bar tvålar är alldeles utmärkt för alla typer av hud. Barer som innehåller en stor mängd lotion kan vara mild nog för att rengöra huden utan att orsaka irritationer eller blemmor. När hudtyp har bestämts, att välja mellan utan läkemedel eller läkemedel rengöringsmedel är nästa steg.

Medicinska ansiktsigenkänning rengöringsmedel innehåller vanligtvis svavel, bensoylperoxid eller salicylsyra. Dessa tillsatser bidra till att undanröja utslag, samtidigt som rengöring huden noggrant. Acne rengöringsmedel av denna typ är tillgängliga över disk eller recept. Människor som redan använder en cleanser receptbelagda akne inte bör använda en över disk akne rengöringsmedel. När de två produkterna tillsammans, kan resultatet bli hud som är för torr.

Slutligen väljer en cleanser som var avsedd speciellt för ansiktet eller kroppen. Totalt kropp rengöringsmedel bör inte användas i ansiktet eller halsen. Eftersom ansiktet och halsen hud är tunnare än andra hud, med hjälp av en grov cleanser på dessa områden kan bidra till åldrande och irritation i huden. Därför välja rätt typ av rengöringsmedel för rätten del av kroppen är viktigt.

Förutom alla de faktorer som nämns ovan, måste du välja någon form av skummande rengöringsmedel baserat på produkten, inte priset. Även om det finns några dyra ansikts produkter på marknaden, dessa produkter är inte nödvändigtvis bättre för huden. Istället väljer de produkter som fungerar bäst. Ibland dyra produkter fungerar bättre, men ofta återkommande apotek varumärken kommer att ge samma resultat. Många människor måste försöka ett antal olika rengöringsmedel innan den rätta kan upptäckas, och detta är ett effektivt sätt att hitta en bra hud produkt.

De som är osäkra på rätt skummande rengörings att köpa kanske vill rådfråga en licensierad hudläkare. Dessa läkare kan ofta välja effektiva produkter baserade på en persons specifika hud-typ. Dessutom kommer en hudläkare att kunna avgöra om en person som för närvarande är att använda bästa möjliga hudprodukter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.