Hur ska jag välja nya glasögon ramar?

Eftersom de flesta människor håller ett par glasögon i genomsnitt två år, när det blir nödvändigt att välja nya glasögon ramar bör du ta dig tid att försäkra du väljer ramar att du är nöjd med. Många optiker anställa experter för att hjälpa sina patienter väljer glasögon bildrutor som bygger på vilken typ av receptbelagda linser de behöver. Du kan också turen att få hjälp av någon som kan hjälpa dig att välja glasögon ramar som är smickrande också. Om du är vänster till dina egna enheter men finns det några saker att tänka på när du väljer nya glasögon ramar.

Tänk på att även de flesta stilar ramar anpassas till alla objektiv typ, kan det uppstå vissa omständigheter under vilka ramar du valt fungerar inte med ditt recept, så du kanske vill välja två eller tre i början. Att eventuellt begränsa urvalet, se till att be optiker för att visa om det finns ett urval av bilder som betalats eller diskonteras med ditt försäkringsbolag.

När man väljer glasögon ramar, uppmärksamma både form av ram och färg. Vissa formade ramar inte smickra inte vissa formade ansikten. De med ovala ansikten kan ha nästan vilken form som helst, men rundare ansikten bör undvika runda ramar. Dessutom, om du har små, nära infällda ögon eller en liten näsa, vara noga med att inte välja ramar som övermanna dina funktioner. På samma sätt bör de med fyrkantig käke linjer undvika fyrkantiga eller fyrkantiga ramar.

Då många av samma stil glasögon ramar finns i olika färger, fokusera på att välja rätt storlek och form ram innan färgen. Om du bär glasögon hela tiden kan du överväga neutrala eller dämpade färger i stället för fet grundfärger. Om din personlighet teckningsoptioner ljusa och djärva, välj en färg som kommer att smickra din hudfärg. En oliv hy kan vara förvånande med rik bourgogne färgade ramar, medan blek hy kan accentueras med en cool, djupt grön färg.

Du bör också ta hänsyn till hur särdrag ramarna. Vissa ramar är rimless, vilket innebär att endast de vapen som har substans och färg. Några glas ramar har förformade broar som eliminerar näsa kuddar, som besvärar vissa personer. Om du hela tiden ta bort och ersätta dina glasögon hela dagen, kan du ett par glasögon ramar med fjädrande gångjärn armar.

Oavsett vilken typ av ram du väljer, se till att glasen är både bekväm och attraktiv. Detta kan innebära att försöka på flera par. Om du har problem att fatta beslut, det finns vissa optiska detaljhandeln, som ger dig möjlighet att prova ett par för en tid och byta dem om du inte gillar dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.