Hur kan jag skapa behandlingar av ansiktet?

arbete, familj, skyldigheter . . . De mal i vardagen kan ta en vägtull på både din skönhet och din hälsa. Om du är i stort behov av välbefinnande, men har inte råd att gå till spa, göra spa komma till dig. Spabehandlingar hemma har blivit ett populärt val för upptagen yrkesverksamma som inte kan ta ledigt under dagen för att besöka en salong, men det är också ett utmärkt val för bo-at-home moms eller för de som inte har råd med rejäl priserna på en spa.

Spa behandlingar hemma behöver inte vara avancerad. Några enkla saker kan skapa rätt atmosfär och gör att du kan njuta av lugn och ro utan att spendera en förmögenhet. Eftersom spabehandlingar är hemma är lätt och billigt att skapa, finns det ingen anledning till varför någon skulle gå utan sina fördelar.

Spa behandlingar kommer du inte mycket bra om du inte har den rätta atmosfären för att koppla av i. Badkar är ett populärt val för spa-behandlingar, men du kan även använda i soffan eller en bekväm stol så länge som området kan du känner sig i fred. Se till att du bli av med skräp innan han satte sig att koppla av, dock, och skapa en mjuk atmosfär genom att sätta på avslappnande musik och ljus. Du kan också lägga till extra detaljer som blommor om de bidra till att höja stämningen. Om tanken på att tillbringa natten ensam är inte så lockande, ordna ett spa part genom att bjuda över några vänner.

För att skapa spabehandlingar hemma, kan du använda enkla träffar på någon stormarknad eller apotek. Om du inte vill spendera pengar på färdiga att använda produkter en av de stora överklaganden av hemmagjord spabehandlingar är känslan av att du hade en del i deras beslutsfattande. Några väsentliga att ha till hands för att skapa alla typer av spa-behandlingar ingår eteriska oljor, salt och socker.

Övriga innehållsämnen är så nära ditt kök skåp. Till exempel blanda havssalt med mandel eller aprikos olja skapar en bra hud skura, och kombinera äggula och avokado kan göra underverk för en torr ansikte. Avocado är också bra för håret, och kombinera banan och honung ger en otrolig hår glans. Om du behöver ett visst recept, gör en snabb sökning på nätet. Du kommer bli förvånad över den mängd information som finns på Internet.

I slutändan kan det magiska av spabehandlingar vara så enkel som du gör det. Oavsett om du går alla ut eller du förbereda enkla recept, det som är viktigt är att du njuter av tiden att ta hand om dig själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.