Hur kan jag göra Conditioner Hemlagad hår?

Många människor tillbringar en hel del pengar på hårvårdsprodukter. Tillsammans med schampo, hår balsam är bland de mest köps ofta av dessa produkter. Lyckligtvis är det möjligt att skapa hemgjord formler balsam med ingredienser som du har runt huset. Här är några enkla recept som fungerar med olika typer av hår frågor.

För personer med fett hår, en enkel hemmagjord balsam göras med vinäger och ett par av örter lämnar håret glänsande och hanterbar. Lägga aromatiska örter som rosmarin eller malda kryddnejlikor kommer att ge en enkel men tilltalande doft som kommer att fungera bra med olika typer av parfymer och cologne. Tänk på att tanken är att minska doften av ättika och samtidigt har du en liten mängd doft i håret. Som med kommersiella balsam, ska du skölja håret noga efter att ha lämnat produkten i stället för en liten stund.

hår med kluvna toppar ibland går tillsammans med en torr hårbotten. När så är fallet, hemgjord balsam göras med en äggula, vatten och en droppe eller två av baby olja kan göra underverk. Arbetet balsamet i hårbotten och låt den stå i en stund. Skölj med kallt vatten för att avlägsna alla spår av äggula.

För en alltför torr hårbotten som följer med håravfall är olivolja ofta svaret. Kombinera med rosmarin olja och tillåta kombinationen att värma något. Arbetet oljan kombinationen i hårbotten och pälsen varje hårslinga ordentligt. Låt hemgjord balsam vara kvar i håret för 30-45 minuter, skölj sedan med varmt vatten. Håret kommer att ha mer kropp, vilket gör den tunna konsistensen lika uppenbar. Samtidigt bidrar denna naturliga balsam att stilla den torra hårbotten och skära ner på klåda.

Det finns också hem balsam som hjälper till att bevara friska hår. Ett enkelt konditionering recept innebär inget annat än en resa till kylskåpet. Kombinera majonnäs med mosad avokado kommer att ge en hemmagjord balsam som kan konkurrera med många av de kommersiella hårvårdsprodukter på marknaden idag. Om du lämnar detta recept på håret för bara ett par minuter kommer att bidra till att upprätthålla lyster, kropp och friskt utseende som varar hela dagen och långt in på kvällen.

Många recept för en hemmagjord balsam lägga till element som kamomill, kardborre rot eller salvia för att öka egenskaper balsam eller lägga till en behaglig doft i håret. Experimentera med några olika recept och se vilka kombinationer hjälper ditt hår att se och känna sitt bästa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.