Hur kan jag förbereda ett ögonbryn Vax?

ögonbryn vaxning är ett effektivt sätt att avlägsna överskott av hår och forma dina ögonbryn. Få dem görs av en professionell istället för att göra det själv är det enklaste sättet att se till att de kommer ut exakt så som du vill ha dem. Före och under ditt besök i salongen kan du förbereda i förväg för att se till att din upplevelse är en framgångsrik en.

Den första och viktigaste steget i förberedelserna för ett ögonbryn vaxning är att välja en hög kvalitet och välrenommerade salong. Det vaxare bör ha tillstånd och praxis rätt sanitära försiktighetsåtgärder. Om du går i området och det är hud-och smutspartiklar, gå ut direkt.

Sätt ditt hår upp och säkra din lugg åt sidorna med klämmor för att undvika något av det fastnar i vaxet. Förbered ditt ansikte genom att tvätta den ordentligt innan de kommer och bär absolut ingen lotion eller makeup på din panna och området runt ögonen. Under ögonbrynet vaxning, du vill vara säker på att du har en helt ren yta att jobba med och har inget i vägen.

Ett ännu bättre sätt att förbereda sig för besöket är att få en bild från en Tidningen som exempel. Har en idé om vad du vill att ditt ögonbryn ska se ut. Även om det är bättre att följa din naturliga arch och vad som fungerar bra med ditt ansikte, det finns små justeringar som kan göras för att du ska ha form och storlek du önskar.

Ett annat steg du kan vidta för att förbereda är att prata med vaxare om hur processen går och hur du vill att formade bryn. Om du har känslig hud eller en låg tolerans för smärta bör man lämna ut denna information genast. Särskilda åtgärder kan vidtas för att få ögonbrynet vaxning processen vara mer bekvämt för dig.

Bo lugnt och oroa dig inte om att få ögonbrynet vaxning gjort. Många tankar om processen härrör från de som inte njuta av erfarenhet eller som har känslig hud. Gå in avslappnad och med dina tankar som på något positivt. När vaxare är redo att börja, inte spänd upp. Förbered genom att ta ett par djupa andetag in och ut för att bidra till att lugna ner dig och lindra dina nerver. Inte klämmer din panna eller flytta runt som en förskjutning i ansiktet kan få dina ögonbryn komma ut ofullkomlig. Inom några minuter kommer du vara redo att gå ut med formade bryn.

Även ögonbryn vaxning kan vara något obehagligt de första gångerna du få det gjort, blir det lättare varje gång. Snart kommer det att kännas som en liten nypa och du kommer knappt märka att det sker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.