Hur jag behåller rätten Glukosområdesinformation?

De flesta som är diabetiker måste arbeta hårt för att hålla glukos intervallet (blodsocker) i ett medicinskt lämpligt mätområde. Med en för hög nivå, som kallas hyperglykemi, eller för låg nivå, hypoglykemi, kan varje medföra risker. Det finns flera tänkbara metoder genom vilka blodsocker säkert kan kontrolleras, och det är viktigt att notera att dessa rekommendationer kan variera beroende på den enskilde och diabetisk skick den enskilde har. Det är oftast inte klokt att bara läsa en webbsida eller två och bestämma att planerna föreslås på det är säkra sådana, utan behöver en person med problem blodsocker hjälp av ett medicinskt team.

Till exempel måste vissa människor är beroende av att injicera insulin för att upprätthålla en hälsosam glukos intervall. Det vore olämpligt för dessa människor att tro att de helt enkelt kan bero på närings tips för att kontrollera sina problem. Det är möjligt, i vissa fall, för folk bara följa kostråd till kontrollproblem som diabetes. Detta är inte alltid fallet.

Det finns dock några bra runt kostråd tips för dem som behöver kontrollera glukos sortiment. Först, läkare rekommenderar att överviktiga patienter försöker gå ner i vikt, eftersom detta kan bidra till att sänka högre blodsockernivån. Vad människor äter är viktig också.

Diabetic diet tenderar att betona mer grundläggande livsmedel med tillräckliga medel av magert protein och hög kolhydrater fiber. Låg fiber kolhydrater, livsmedel som innehåller mycket socker (sackaros eller manipulerade fruktos), fettrik mat och alltför bearbetade livsmedel brukar kunna undvikas. I synnerhet kan livsmedel med mycket socker skapa frågor glukos sortiment.

Ovanstående är ett mycket övergripande beskrivning av kosten förslag för personer med frågor blodsocker. Dessutom kanske inte tillräckligt för dem som har mycket låga glukosnivåer rad blod. Det är därför som tänker på denna fråga i olika termer är väldigt värdefull, och kanske det bästa råd om kost kommer att komma från antingen en läkare och /eller en dietist. Båda dessa specialister kan vara användbara för komma fram till en individuell plan, och särskilt en nutritionist kan hjälpa människor planera hälsosam kost med hänsyn till sin mat gillar /ogillar. Dessutom kan dietister bidra till att skapa en plan för viktminskning, om det behövs.

Frågan om viktminskning och glukos räckvidd uppfostrar annan beteendeförändring som många människor kan behöva göra. Ett antal av folk som lider av högt blodsocker /diabetes inte få tillräckligt med motion. Detta kan bränsle viktökning och har en negativ effekt på blodsockernivån. Förutom nutritionsstöd, råd och stöd på rekommenderade aktiviteter kan vara användbart.

Som tidigare nämnts kan medicinering vara en viktig del av en hälsosam blodsockernivån. Medicinering bör användas enligt anvisningarna och vissa människor kommer också att behöva lära sig att göra saker som självtest blodsocker att använda läkemedel på ett behov basis eller att använda vissa metoder för att åtgärda lågt blodsocker. Här är den medicinska team som stöttar personen viktigt. Att lära sig själv-test, eller förstärker behovet av att få behandlingar blodsocker regelbundet på ett labb, kan spela en stor roll i regleringen av glukos sortiment. Efterlevnaden av medicinsk förslag resulterar ofta i bättre kontroll av medicinsk fråga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.