Hur får jag hjälp med Medicare Inskrivna barn?

Det finns många potentiella platser för att få hjälp med Medicare inskrivning och det finns ingen skam att be om hjälp. Detta kan vara en komplicerad fråga, där ett antal överväganden och en stor analys. Det är alltid första rekommenderade att människor går till källan med sina frågor och det betyder att titta på medicare. gov webbplats, som har ett antal egenskaper och vanliga frågor element. Om inte kan använda webbplatsen kan man också ringa Medicare direkt så många gånger som krävs för att få frågor besvarade, och om detta inte är tillräckligt andra organ eller källor kan vara användbart.

En av de viktiga skäl att besöka regeringens hemsida för Medicare registrering är att det kommer att vara så exakt i sin information. Det kan också ge människor viktiga kunskaper om datum då registrering måste ske, och det ger massor av översikt information om de alternativ som människor har i detta program. Det finns många val att göra med vilka typer av Medicare för att få, eller vilken del en person omfattas av, och hur man fyller i Medicare inskrivning för valfria program som Medigap eller Medicare Advantage. I huvudsak webbplatsen bör vara första anhalten för de flesta människor, innan de plocka upp telefonen och ring regeringen eller formulera frågor de kanske måste fråga någon annanstans.

Förutom den information som erbjuds av regeringen om Medicare inskrivning finns det många ideella eller statliga eller federala organ springa som kliniker eller särskilda stödåtgärder för seniorer. Ett antal ledande centra hjälpa människor under öppna inskrivning perioder, och det är oftast gratis och inte påverkas av medel som kan vinst genom inskrivning, liknande bolag sjukförsäkring. Den amerikanska föreningen för pensionärer (AARP) är en annan resurs i många samhällen.

En del människor också få hjälp på Medicare inskrivning via deras pension ledning eller pensionering tjänstemän plan i arbetet. Pensioner har ibland särskild tillgång till Medigap planer som kan erbjuda bättre täckning. Det är värt att ta reda på om en person samlar in eller kommer att samla in en pension, vilken tillgång det kan finnas.

När folk söker Medicare inskrivning hjälp online dessa kan upptäcka ett stort antal försäkringsbolag som erbjuder hjälp också. Även vad företaget kan antyda måste vara exakta eller om de inte kan Medicare leverantörer, de gör en tendens att luta sig mot att föreslå en person registrerar dig hos en särskild fördel eller lucka som utarbetats av sitt företag. Dessa erbjudanden om hjälp bör ses som den mest skadliga medel, och kanske som det minst användbara.

Med olika erbjudanden om hjälp, och folk kan hitta andra i samhället genom resurser som kyrkor, hemtjänst centrum eller i gemenskapens utbildnings-forum, kommer de flesta människor navigera framgångsrikt Medicare inskrivning. Det bör betraktas som alltid acceptabelt att gå tillbaka till regeringen webbplats eller telefon för att ställa mer frågor om det behövs. Detta är inte uppfattas som irriterande att regeringen på något sätt, utan dessa tjänster fritt erbjuds så att folk kan göra de mest välgrundat val och känner att de har registrerat ett framgångsrikt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.