Hur får jag Jämförelser sjukförsäkring?

Med fler människor förlorar täckning gruppförsäkringar och inköp av individuell hälsa täckning i dag finns det ibland förvirring om hur man hittar de bästa leverantörerna och jämföra den politik som de erbjuder. Lyckligtvis finns det flera strategier som gör att du kan identifiera rätt leverantörer i ditt område, och gör ansvarig jämförelser sjukförsäkring. I de flesta fall är allt du behöver en telefon och en dator för att få all information du behöver.

En bra plats att börja din jämförelser sjukförsäkring genom att kontakta lokala företag som erbjuder denna typ av

försäkringar till enskilda. Oberoende agenter ofta har licens att sälja mer än en typ av sjukförsäkring, vilket gör det mycket enkelt att få fram data om flera företag genom denna en resurs. En fördel med detta tillvägagångssätt är att informationen på varje politikområde sannolikt redan arrangeras av ombud, så att du enkelt jämföra alla de viktigaste punkterna i varje enskild plan han eller hon har att erbjuda. Detta kommer att påskynda jämförelsen avsevärt, och kanske hjälpa dig att identifiera en leverantör som är helt klart en bättre passform än de andra.

Du kan också välja att vända leverantörer direkt. Många försäkringsbolag som har tillstånd att verka inom ett visst land har avgiftsfria nummer som potentiella kunder kan använda för att kontakta dem och be om en offert. Genom att ge grundläggande information till en kundtjänst eller en agent, kan du snabbt få offerter från de leverantörer. Se till att ställa samma frågor när man talar med var och en av leverantörerna, så du kan förbereda jämförelser sjukförsäkring med större lätthet.

Det finns också möjligheten att gå online för att göra jämförelser sjukförsäkring. Använda en av de många försäkringar portaler kan du skriva in uppgifter och ta emot priser och allmän information om ett antal hälso-planer som passar dina kriterier. Detta one stop shopping för sjukersättningar är relativt snabb, och omfattar vanligtvis minst en eller två vårdgivare du skulle inte ha ansett något annat. Alternativt kan du besöka webbplatser för varje medicinsk försäkringsbolag du redan vet genom rykte, bekräftar de erbjuder individuell hälsa täckning, och få en offert som skickas till dig, eller erbjuds på webbplatsen som en nedladdningsbar eller utskrivbara dokument.

När du har en chans att se över villkor och information, ta din jämförelser sjukförsäkring till nästa nivå. Kontakta den statliga myndighet som övervakar funktionen hos försäkringsbolag i din jurisdiktion. Kontrollera att var och en av leverantörerna på listan är just nu i god status och kan lagligt erbjuda täckning i ditt område.

Efter att ha talat med den myndighet, kontakta lokala företag vakthund grupper och ta reda på om det finns ett stort antal olösta klagomål loggas mot något av företagen. Detta är en aspekt av jämförelser sjukförsäkring som många missar. Om du hittar något av företagen på listan har registrerats som not hedra terms eller inte lever upp till sina åtaganden att policy holders in något sätt, ni vet att undvika att göra affärer med det företaget, och leta efter coverage elsewhere.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.