Hur blir jag en rehabilitering terapeut?

Rehabilitering terapeuter hjälp att övervinna fysiska skador, psykiska sjukdomar och missbruk genom att tillhandahålla individanpassade återhämtningsprogram. Sjukgymnasterna lära människor hur de återfå styrka efter försvagande skador eller sjukdomar och psykisk hälsa terapeuter tillhandahålla rådgivning och resurser för att personer som lider av utvecklingsstörning eller rusmedelsproblem. För att bli en rehabilitering terapeut i någon specialitet, måste en person få i allmänhet minst en kandidatexamen från ett ackrediterat universitet och passera vissa lokala tillståndskrav.

En high school eller college student som vill bli en rehabilitering terapeut kan förbereda sig för hans eller hennes framtida karriär genom att vetenskap, hälsa och klasser psykologi. Vetenskap och kurser hälsa ge grundläggande kunskaper om människans anatomi och fysiologi, medan psykologi kurser lär ut grunderna i hjärnan och beteende. I grundutbildning, deltar i en blivande sjukgymnast brukar klassrummet och kurser laboratorium för att lära sig mer om kroppens kemi och funktioner. En studerande som vill bli en rehabilitering terapeut i en mental anläggning eller behandlingshem kan fokusera på psykologi, rådgivning och kurser sociologi att få kunskap om missbruk och strategier terapi.

Vissa människor kan få arbete som rehabilitering terapeuter eller assistenter efter avslutad kandidatexamen program, även om de flesta individer väljer att ägna avancerade grader. Magister-och doktorsexamen program för fysisk rehabilitering terapeuter bestå av intensiva klassrum, laboratorium, och klinisk utbildning. En student lär sig att diagnostisera problem, skapa behandlingsplaner, och genomföra dem. Övre nivå psykisk rehabilitering kurser består av lektioner om olika typer av missbruk och psykisk sjukdom, samt praktiska praktik på sjukhus, psykisk hälsa anläggningar, eller centrum behandling. Studenter som erhåller doktorsexamen vanligen tilldelas mest jobb efter avslutad utbildning.

En examen måste vanligtvis passera ett licenssystem examen som brukar ges av hans eller hennes stat eller land att bli en rehabilitering terapeut och börja öva självständigt . Licensiering kraven varierar mellan olika platser, men de flesta sjukgymnastik prov syftar till att testa en persons allmänna kunskaper om terapi teknik, etik och säkerhetsföreskrifter. Psykisk hälsa och missbruk terapeuter rehabilitering krävs ofta att ta skriftliga och praktiska prov för att bli licensierade rådgivare.

När en individ uppfyller alla kraven för att bli en rehabilitering terapeut, han eller hon kan börja en viktig, givande karriär. Terapeuter ge funktionshindrade möjlighet att återfå självständighet, hitta arbete, och återställa relationer med vänner och familj. Det är i allmänhet en stark efterfrågan på kvalificerad rehabilitering terapeuter i alla situationer att hjälpa andra leva mer meningsfullt liv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.