Vilken typ av behandlingar finns på Spa?

Ett spa kan erbjuda en avkopplande och vitaliserande upplevelse för människor i alla åldrar och kön. Spa behandlingar varierar mycket från enkla massage till komplexa kroppsinpackningar syftar till att företag och ton i huden. Många kurorter har en meny som utgör spa-behandlingar från hela världen, även om spa kan vara särskilt inriktade såsom Asien eller Ayurvedisk kroppsvård. De spa-menyn normalt omfattar specifik information om spa behandlingar som finns och deras fördelar.

När du kommer till ett spa, är det en utmärkt idé att forska i spa-behandlingar i förväg, så att du vet vad som väntar . Om du har frågor om allergier, är det också viktigt att varna spa personalen när du bokar en behandling, så att de kan hjälpa dig välja den bästa behandlingen. Det föreslås även att kunder kommunicera med massageterapeut eller hudterapeut utför behandlingen för bästa resultat.

Flera spa-behandlingar fokus på hälsa av kroppen och huden. De flesta spa erbjuder oftast flera typer av massage inklusive traditionella Esalen eller svenska Stil, Varm Stone, Deep Tissue och thailändska eller Shiatsu. Vissa spa omfatta ayurvedisk massage eller massage som Trigger Point eller Myofascial Release. Massage kan utföras med olja eller grädde, och kommer att resultera i ett över känsla av avslappning och välbefinnande.

Andra spabehandlingar för kroppen inkluderar body scrub "och wraps. Scrubs är utformade för att exfoliera huden, och använda en peelingen såsom salt, socker, eller luffa att försiktigt ta bort ytskiktet av död hud. Den peelingen brukar blandas med blommor, örter eller eteriska oljor för att förbättra hud hälsa. Efter en skrubb, är ett organ wrap ett underbart sätt att återfukta och ton i huden. Kroppsinpackningar görs med en mängd olika material, inklusive gyttja, lera och alger. Tång har åtstramande och toning kvaliteter, medan lera och gyttja har skilda egenskaper beroende på vilken typ används.

Andra spa behandlingar är speciellt utformade för händer och fötter. Många spa erbjuder manikyr och pedikyr. Spa behandlingar för händer och fötter kan också innehålla peeling och masker för fötterna tillsammans med massage eller blötläggning i mineraliserad bad. Dessa spa-behandlingar är avsedda att ge händer och fötter känns mjuk och fylls på.

Många spa erbjuder även ansiktsbehandlingar. Ansiktsbehandlingar kan vara allt från enkla masker till ansiktsservetter med flera åtgärder för att exfoliera, fast, och tonen i huden i ansiktet. Särskild utbildning krävs för att utföra ansiktsbehandlingar, eftersom huden i ansiktet är mer känslig än andra delar av kroppen. Kontrollera att du arbetar med en hudterapeut som har rätt utbildning.

På toppen av huvudet, många spa-anläggningar erbjuder hårbehandlingar. Större spa har salonger tillgängliga för kunder att ha sitt hår klippa och stylade. Andra kan erbjuda hår behandlingar som Shiodhara, en ayurvedisk behandling med varm olja och lätt massage. Vissa spa erbjuder speciella örter hår wraps, så att ditt hår kan få näring medan du skämma bort resten av kroppen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.