Vilken är den bästa metoden för Viktminskning?

Med så många människor som bär runt övervikt, är det inte konstigt att det finns många olika dieter, piller och andra program som påstår viktminskning kan ske snabbt och säkert. Samtidigt som människor gör ibland gå ner i vikt med dessa trender och olika program, resultaten är ofta kortlivade och pounds börjar högen igen. Lyckligtvis är det möjligt att utveckla en plan för viktminskning som har långvariga resultat.

En av de första saker som måste ske för att börja resan till ansvarigt viktminskning är en fullständigt fysiskt av läkare. Detta kommer inte bara att avgöra status på din allmänna hälsa, men också hitta organiskt orsakerna till fetma. Det finns människor som har fysiska förutsättningar som gör det svårt för kroppen att bearbeta näringsämnen från mat normalt. Veta om detta är fallet kommer att göra stor skillnad i hur man ska gå vidare med någon typ av viktminskning program.

Om man antar det inte finns några organiska orsakerna till fetma, den person som verkligen vill gå ner i vikt kommer att göra flera förändringar i livsföringen. Medan de flesta människor inte gillar att höra det, innehåller den mest effektiva processen för ansvarsfull viktminskning att skapa en balanserad kost, ordentlig sömn och daglig motion. Detta alternativ, även om de inte passar in med dagens önskemål om omedelbara resultat, är det enda sättet att ta bort vikt och hålla bort på lång sikt.

När de flesta människor tänker på bantning inriktar sig på de livsmedel de måste undvika till varje pris. Men att designa och efter en balanserad kost är inte om att undvika livsmedel. Det handlar om att konsumera livsmedel som ger en balanserad kost varje dag. Detta innebär att lära sig att omfatta mer färsk frukt och grönsaker i din dagliga kost. Du måste också lära sig att överge föreställningen om att du måste konsumera fett kött vid varje måltid. En balanserad kost innebär också att minska din förbrukning av skräpmat, bearbetade godis och andra livsmedel som innehåller mycket fett och enkla kolhydrater, men inte mycket i vägen för näringsämnen.

Att sätta ihop en balanserad kost är normalt enklare om du gör en lista över de livsmedel som du älskar. Identifiera de som är näringsrik och njuta av dem oftare. För sort, lägg i några liknande livsmedel som du inte ofta konsumerar. Till exempel, om du råkar ha spenat, försöka förbereda andra grönsaker såsom grönkål, collards, och greener majrova från tid till annan.

Förändringar gamla favoriter kan också hjälpa dig med viktminskning. Istället för en hamburgare från en snabbmat gemensamt, laga din egen bulle använda marken oxfilé serveras på en bit rostat vete bröd och toppad med sauterad lök. Du får mer av det du behöver, fortfarande njuta av vad du äter, och klipp ut en del av vad som orsakar viktökning.

Med din diet under kontroll, börja motionera regelbundet. För människor som har varit stillasittande under en lång tid, börja med något enkelt, som en promenad runt kvarteret varje dag. Med tiden utvidgas att gå tills du njuter minst trettio minuters rask promenad någon gång under dagen. När du vinna förtroende, kan du börja infoga kort jogs varvat med promenader och så småningom gå vidare till GYMNASTIK hemma eller ens ett gym medlemskap. Starta långsamt och bygga upp kommer att hjälpa att aktivera ditt system och gör att du kan börja minska din vikt på ett säkert takt.

Din läkare kan leverera ett antal tips viktminskning som hjälper dig att utveckla den bästa kombinationen av kost och motion för din sjukdom. Du kommer också lära sig att ansvarsfullt viktkontroll på lång sikt, inklusive idéer viktkontroll om hur man kan bibehålla en hälsosam vikt även när frestad vid semestrar och andra speciella tillfällen. Detta förhållningssätt är inte en quick fix, viktminskning av detta slag gör bestående förändringar i ditt sätt att se äta och leva i allmänhet, vilket gör det mycket mer troligt att du kommer inte få tillbaka de överskjutande pounds.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.